Ana menüyü aç

Luran Ahmeti (31 Temmuz 1974[1], Üsküp), Arnavut kökenli Makedon oyuncu.

Luran Ahmeti
Doğum 31 Temmuz 1974 (1974-07-31) (45 yaşında)
Yugoslavya Sosyalist Federal Cumhuriyeti Üsküp, Yugoslavya SFC
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1998-günümüz

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • Puppet Show (1998)
  • Stories about Love (2001)
  • Bal – Can – Can (2004)
  • 10 (2007)
  • Izstop (2007)
  • Hayde Bre (2010)
  • Güzel Günler Göreceğiz (2011)
  • Limonata (2015)

DiziDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Luran Ahmeti". Türk Sineması Araştırmaları. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2015. 

Dış bağlantılarDüzenle