Lucy Cohu

Lucy Ann Cohu (d. 2 Ekim 1968; Wiltshire), İngiliz oyuncu. Oyuncunun yer aldığı yağımlar arasında; Gosford Park, Becoming Jane ve Torchwood sayılabilir.

Lucy Cohu
Doğum Lucy Ann Cohu
2 Ekim 1968 (1968-10-02) (53 yaşında)
Wiltshire, İngiltere
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1991–günümüz
Evlilik Corey Johnson
(boşanma)

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 1993 - Agatha Christie's Poirot (TV-dizisi)
  • 1996 - The Ruth Rendell Mysteries (TV-dizisi)
  • 1997 - Rebecca (minidizi)
  • 1999 - RKO 281 (TV-filmi)
  • 2001 - Gosford Park
  • 2002 - The Real Jane Austen (TV-filmi)
  • 2003 - Sweet Medicine (TV-dizisi)
  • 2004 - The Bill
  • 2005 - The Queen's Sister (TV-filmi)
  • 2007 - Becoming Jane
  • 2008 - Agatha Christie's Marple (TV-dizisi)
  • 2009 - Torchwood
  • 2010 - Midsomer Murders
  • 2011 - The Awakening
  • 2012 - Upstairs Downstairs
  • 2014 - Inspector George Gently (TV-dizisi)

Dış bağlantılarDüzenle