Kathryn Morris

Kathryn Morris (d. 28 Ocak 1969, Cincinnati, Ohio), Amerikalı dizi ve sinema oyuncusudur. 1990'lı yılların başında Philadelphia Temple Üniversitesi'nde eğitim gördü. Oyunculuğa 1991 yılında başladı. Rod Lurie'nin yönettiği 2000 yapımı Contender ve 2001 'de çekilen The Last Castle filmindeki bazı sahneler aykırılık nedeniyle silinmiştir. Yüksek hasılat getiren Philip K. Dick'in yönetmenliğini üstlendiği 2002 yapımı Azınlık Raporu ve 2003 yapımı Hesaplaşma filminde başarılı bir oyunculuk sergiledi. CNBC-e kanalında yayınlanan polisiye dizi Cold Case'de canlandırdığı Özel Ajan Lilly Rush karakteriyle tanınır.

Kathryn Morris
Doğum 28 Ocak 1969 (1969-01-28) (52 yaşında)
Cincinnati, Ohio, ABD
Milliyet ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1991-günümüz
Evlilik Johnny Messner (2010-devam)
Çocuk(lar) 2013 doğumlu Jameson ve Rocco adında ikiz oğlu vardır.

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Film Rolü Not
1991 Cool as Ice Jen
1995 Sleepstalker Megan Video
1996 Paper Dragons Kate
Prince, TheThe Prince Emily
1997 Benden Bu Kadar Psikiyatri Hastası
1998 Prophecy II, TheThe Prophecy II Kaygılı Anne Video
1999 Screenplay Fanny
Deterrence (film) Lizzie Woods
2000 Contender, TheThe Contender Paige Willomina
2001 Yapay Zeka Teenage Honey
Son Kale DOD Soruşturmacısı sahneleri silindi
2002 Role of a Lifetime Chelsea Cellini
Azınlık Raporu Lara Clarke
Hostage Linda Delacroix Kısa film
2003 Hesaplaşma Rita Dunne
2004 Mindhunters Sara Moore
2007 Resurrecting the Champ Joyce Kernan
2008 Assassination of a High School President Hemşire Platt
2011 Cougars, Inc. Alison
Kazanma Sanatı Billy Beane'in karısı sahneleri silindi
2012 Sunday's Mother Gillian Kısa film
2013 The Sweeter Side of Life Desiree Harper TV Filmi
The Coin Rachael Kısa Film
2015 Bone Tomahawk Lorna Hunt
2017 You Get Me Bayan Hewitt
2019 The Dirt Deana Richards

Dış bağlantılarDüzenle