Ana menüyü aç

María Isabel Bárbara Llaudés Santiago (d. 4 Aralık 1943, Jaén, Endülüs), İspanyol şarkıcı. Karina, İrlanda'nın Dublin şehrinde yapılan 1971 Eurovision Şarkı Yarışması'nda İspanya'yı "En un mundo nuevo" adlı şarkıyla temsil etmiştir.

DiskografiDüzenle

Seçilen IPDüzenle

  • 1966 "Karina Vol. I"
  • 1968 "Karina Vol. II"
  • 1970 "Karina Vol. III"
  • 1970 "Colores"
  • 1971 "Pasaporte a Dublín"
  • 1972 "Tiempo al tiempo"
  • 1972 "Lo mejor de Karina"
  • 1973 "Lo mejor de Karina"
  • 1974 "Lady Elizabeth"
  • 1974 "Juntos para ayudarte"
  • 1978 "Karina"
  • 1985 "El disco de oro de Karina"
  • 1991 "Soy como soy"
  • 1995 "Primera época (1961-1964)"
Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
Julio Iglesias
"Gwendolyne"
Eurovision Şarkı Yarışması'nda İspanya
1971
Sonra gelen:
Jaime Morey
"Amanece"