Kaan Yıldırım

Türk oyuncu

Kaan Yıldırım, (d. 24 Aralık 1986, İstanbul), Türk oyuncu.

Kaan Yıldırım
Doğum 24 Aralık 1986 (1986-12-24) (35 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2013-günümüz
Evlilik
Ezgi Eyüboğlu
(e. 2016; b. 2019)

İlk yıllarDüzenle

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi 8 Mayıs 2021[Tarih uyuşmuyor] tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyeriDüzenle

Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.

Kişisel hayatıDüzenle

14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2013-2014 Kayıp Kadir Yardımcı oyuncu / 18 Bölüm
2014-2015 Ulan İstanbul Ferdi Yardımcı oyuncu / 39 Bölüm
2015 Adı Mutluluk Batu Başrol / 17 Bölüm
2016 Kalbim Yangın Yeri Volkan Başrol / 5 Bölüm
2017 Klavye Delikanlıları Kerem Başrol / 8 Bölüm
2018 İnsanlık Suçu Cemal Gökdemir Başrol / 8 Bölüm
2019 Halka Kaan Karabulut Başrol / 19 Bölüm
2019-2021 Hekimoğlu Mehmet Ali Çağlar Başrol / 51 Bölüm
Sinema
2014 Ümmü Sıbyan:Zifir Yapımcı
2015 Yok Artık! Yapımcı
2017 Bölük Erdal Başrol
2020 Gelincik Ayhan Başrol / Yapımcı

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle

Twitter'da Kaan Yıldırım