Joanna Going

Joanna Going, (d.22 Temmuz 1963, Washington), Amerikalı oyuncu. Daha çok polisiye yapımlarda yer almıştır.

Joanna Going
Joanna Going - Kingdom Premiere Oct 2014 (cropped).jpg
Joanna Going (Ekim 2014)
Doğum Joanna C. Going
22 Temmuz 1963 (1963-07-22) (57 yaşında)
Washington, ABD
Eğitim Emerson Koleji
Amerikan Drama Akademisi
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1986–günümüz
Evlilik Dylan Walsh (2004-2012)
Çocuk(lar) 1

Filmografi (seçme)Düzenle

  • Wyatt Earp (film) (1994)
  • Children of the dust - televizyon filmi (1995)
  • Gli anni dei ricordi (1995)
  • Innocenza infranta (1997)
  • Still Breathing (1997)
  • Phantoms (film 1998) (1998)
  • Mamma, ho allagato la casa - televizyon filmi (2002)
  • La giuria (film) (2003)
  • The Tree of Life (2011)
  • Kingdom (televizyon dizisi) – televizyon dizisi (2014- devam)
  • Love & Mercy, yönetmen Bill Pohlad (2014)

Dış bağlantılarDüzenle