Ana menüyü aç

J. Wesley "Jesse" Williams (d. 5 Ağustos 1981), Amerikalı oyuncu ve model. ABC Television'daki series Grey's Anatomy dizisinde canlandırdığı Dr. Jackson Avery karakteriyle tanınmaktadır.

Jesse Williams
Jesse Williams in 2008 white shirt.jpg
Williams 2008 yılında New York'ta
Doğum J. Wesley Williams[1]
5 Ağustos 1981 (1981-08-05) (38 yaşında)
Chicago, ABD
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2006-günümüz

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Başlık Rol Notlar
2008 The Sisterhood of the Traveling Pants 2 Leo
2010 Brooklyn's Finest Eddie Quinlain 5 Mart 2010
2012 The Cabin in the Woods Holden McCrea 13 Nisan 2012
2013 The Butler James Lawson 18 Ekim 2013
Televizyon
Yıl Başlık Rol Notlar
2006 Law & Order Kwame 1 bölüm
2006 Beyond the Break Eric Medina 8 bölüm
2008 Greek Drew Collins 2 bölüm
2009 The Washingtonienne Keya "HBO"
2009-present Grey's Anatomy Dr. Jackson Avery Yan rol (6. sezon)
Ana rol (7. sezon-günümüz)

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Jesse Williams News, Jesse Williams Bio and Photos". TVGuide.com. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Mart 2013.