Ana menüyü aç

Jeffrey Reddick

Jeffrey Reddick

Jeffrey Reddick, Amerikalı senarist. Son Durak serisinin yaratıcısıdır. Ayrıca 2005 yılı korku filmi Tamara ve Zombi - Ölüm Günü adlı filmin yeniden yapımı Ölüm Günü filmleriyle bilinir. Jackson, Kentucky'de doğup büyüdü. 1987'de Breathitt County Lisesi'nden mezun oldu ve Berea Koleji'ne katıldı. Bahá'í Faith'in bir üyesidir.[1]

Jeffrey Reddick
Doğum
Jackson, Kentucky
Meslek
Senarist
Önemli eserleri
Son Durak (2000–2011)
Tamara (2005)

FilmografiDüzenle

  1. Final Destination (2000) (hikaye/senarist)
  2. Return to Cabin by the Lake (2001, TV) (yazar)
  3. Final Destination 2 (2003) (karakterler/hikaye/yönetici yapımcı)
  4. Tamara (2005) (yazar/oyuncu)
  5. A Life's Work (2005) (yapımcı)
  6. Final Destination 3 (2006) (karakterler)
  7. Dante's Cove (2007) (denetleyici yapımcı)
  8. Day of the Dead (2008) (senaryo)
  9. The Final Destination (2009) (karakterler)
  10. The Human Race (2010) (özel teşekkür)
  11. Final Destination 5 (2011) (karakterler)
  12. Good Samaritan (2014, kısa film) (yazar/yönetmen)
  13. The Final Reel (2016) (yazar/yönetmen)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle