Jamey Sheridan

Jamey Sheridan (d. 12 Temmuz 1951; Pasadena), Amerikalı oyuncudur.

FilmografiDüzenle

SinemaDüzenle

  • 1986: Jumpin' Jack Flash
  • 1990: Stanley et Iris: Joe Fuller
  • 1990: Quick Change: Mugger
  • 1991: Le Plus Beau Cadeau du monde: Michael O'Fallon
  • 1992: Une étrangère parmi nous: Nick
  • 1992: Intimes Confessions: Doug McDowell
  • 1997: Ice Storm : Jim Carver
  • 1999: Broadway, 39ème rue: John Adair
  • 2001: La Maison sur l'océan: Peter Kimball
  • 2005: Syriana: Terry
  • 2008: Le Prix du silence: Oscar Van Doren
  • 2009: Harry: Harry Sweeney
  • 2015: Spotlight: Jim Sullivan

TelevizyonDüzenle

  • 1986: One Police Plaza: Bo Davis
  • 1990 - 1991: Shannon's Deal
  • 1994: Le Fléau  :
  • 1995 - 1996: La Vie à tout prix
  • 2001 - 2006: New York, section criminelle
  • 2002: L'Enfer à domicile
  • 2009 - 2010: Trauma
  • 2011 - 2012: Homeland
  • 2012 - 2013: Arrow
  • 2012: Game Change
  • 2013 - 2014: NCIS : Enquêtes spéciales

Dış bağlantılarDüzenle