Ana menüyü aç

Jake Kasdan (d. Jacob Kasdan; 28 Ekim 1974), Amerikalı dizi ve film yönetmeni, oyuncu.

FilmografiDüzenle

Yıl Film Görevi
Yönetmen Yapımcı Senarist Oyuncu Notlar
1983 The Big Chill Evet
1985 Silverado Evet
1988 The Accidental Tourist Evet Scott Canfield
1991 Grand Canyon Yapım asistanı
1994 Wyatt Earp
1998 Zero Effect Evet Evet Evet Evet
2002 Orange County Evet
2006 The TV Set Evet Evet Evet
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story Evet Evet Evet
2008 Shades of Ray Evet Evet Yönetmen #3
2011 Bad Teacher Evet
Friends with Kids Evet

Dış bağlantılarDüzenle