Jack Donnelly

Jack Donnelly (d. 28 Ekim 1985) İngiliz aktör. Popüler BBC dizisi Atlantis'teki Jason karakteriyle bilinmektedir.

Jack Donnelly
Doğum Jack Donnelly
28 Ekim 1985 (1985-10-28) (37 yaşında)
Bournemouth, İngiltere, Birleşik Krallık
Meslek Aktör
Etkin yıllar 2010-günümüz
Ebeveyn(ler) Chrissie Wickham (anne)
Tony Donnelly (baba)

Doğu Londra'daki performans sergileyen doğaçlama komedi grubu "Chuckle Duster"ın kurucu üyesidir. Ayrıca annesi Chrissie Wickham bir koreograf, oyuncu ve eski Hot Gossip dans topluluğu üyesidir.

Bournemouth'da doğdu ve büyüdü. Wimborne, Dorset'deki St Catherine's Primary School'da okudu, ardından Bournemouth'daki St Peter's School'a kaydoldu.[1][2][3]

FilmografiDüzenle

Film ve TV
Yıl Başlık Rol Notlar
2011 House of Anubis Jason Winkler Dizi
2012 Doctors Harry Kilber-Bennett Dizi
2012 Threesome Pull / Paul Dizi
2012 Misfits Beyaz Tavşan Dizi
2013 Dancing on the Edge Leopold Dizi
2013–15 Atlantis Jason Dizi, ana karakter
2014 United We Fall Olly Hunter Film

KaynakçaDüzenle

  1. ^ He attended Big Little Theatre School in Bournemouth .Juliet Stevenson and Mark Addy cast in BBC1's Atlantis 28 Eylül 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Susanna Lazarus, Radio Times, 27 Mart, 2013.
  2. ^ Cast announced for BBC One's Atlantis 25 Eylül 2015 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Media Centre, www.bbc.co.uk, 27 Mart 2013, 09.59.
  3. ^ BBC America – Who the Dr. Ordered 29 Ekim 2013 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi., Seth Arenstein, Cable Fax, 25 Temmuz 2013

Dış bağlantılarDüzenle