India Eisley

India Eisley (D. 29 Ekim 1993) bir Amerikan oyuncu. Kite filmindeki Sawa, Karanlıklar Ülkesi: Uyanış filmindeki Eve ve Öç Yuvası filmindeki Audrina rolleriyle tanındı.

India Eisley
India Eisley at Cinema City Film Festival 1.jpg
Genel Bilgi
Doğum India Joy Eisley
29 Ekim 1993 (1993-10-29) (27 yaşında)
Los Angeles, ABD
Vatandaşlık ABD
Meslek oyuncu, Oyuncu
Etkin yıllar 2003 - Günümüz
Boy 1,61 cm
Aile David Glen Eisley (Baba), Olivia Hussey (Anne), Alexander Martin (Erkek Kardeş)

India EisleyDüzenle

India Joy Eisley, Amerikalı oyuncudur. ABC kanalında 2008-2013 yılları arasında yayınlanan The Secret Life of the American Teenager dizisinde üstlendiği Ashley Juergens rolüyle tanındı. 1993'te Los Angeles, California'da doğdu. Babası ünlü müzisyen David Glen Eisley, annesi Altın Küre sahibi İngiliz oyuncu Olivia Hussey'dir. 2003'te kısa bir rolle sinemaya adım attı. 2005 yapımı Headspace filminde annesiyle birlikte rol aldı. Çeşitli bağımsız filmlerde ve 2012 yapımı Underworld: Awakening filminde rol aldı. Asıl ününü The Secret Life of the American Teenager dizisiyle elde etti. Ashley rolünü tam 5 sezon sürdürdü. 2014 yılında Kite adlı sinema filminde rol aldı.

FilmografiDüzenle

Filmler
Yapım Yılı Film Adı Rolü Yönetmen Film Durumu
2017 Underworld: Next Generation Eve Duyurusu Yapıldı
2017 Adolescence Ashley Avis
2017 Clinical Alistair Legrand Yapım Aşamasında
2017 Altar Rock Andrzej Bartkowiak
2017 Behind the Glass Maria/Airam Assaf Bernstein Yapım Aşamasında
2016 One Week in Hollywood
2016 The Curse of Sleeping Beauty Briar Rose/ The Sleeping Beauty Pearry Teo
2016 My Sweet Audrina Audrina Adare Mike Rohl
2016 AmeriGeddon Penny Mike Norris Hazırlık Aşamasında
2015 Social Suicide Julia Bruce Webb Yapım Aşamasında
2014 Nanny Cam Heather Lambert Nancy Leopardy
2014 Kite Sawa Ralph Ziman
2012 Underworld: Awakening Eve Måns Mårlind, Björn Stein
2005 Headspace Martha Andrew van den Houten
2003 Mother Teesa of Calcutta English Girl Fabrizio Costa
TV/Dizi
Yıl Film Adı Rolü Notlar
2016 Socio Jordan Ana Rol
2008-2013 The Secret Life of the American Teenager Ashley Juergens Ana Rol: 120 Bölüm

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle