Hasan Denizyaran (d. 24 Temmuz 1993, İzmir),[1] Türk oyuncu.

Hasan Denizyaran
Doğum24 Temmuz 1993 (30 yaşında)
İzmir, Türkiye
Eğitimİstanbul Aydın Üniversitesi
Drama ve Oyunculuk
MeslekModel ve oyuncu
Etkin yıllar2015-günümüz

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar Kanal
2015 Sungurlar Onbaşı Ahmet Yardımcı oyuncu Samanyolu TV
2016 Hayat Sevince Güzel[2] Erkan Yıldız FOX
2018 Elif Akın Kanal 7
2019 Afili Aşk[3] Uğur Konuk oyuncu Kanal D
2022 Yalnız Kurt[4] Altay Kurdoğlu / Yiğit Yıldırım Başrol oyuncusu atv
2023-2024 Arka Sokaklar Komiser Kadir Korkmaz Yardımcı oyuncu Kanal D
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar Platform
2021 İşte Bu Benim Masalım Pamir Yardımcı oyuncu Exxen
2023 Kapı Yusuf Karasu Başrol oyuncusu tabii
Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2017 4N1K Ali Tekelioğlu Başrol oyuncusu
2019 Kim Daha Mutlu? Sinan
2023 Demir Kadın: Neslican Mehmet Ali Yardımcı oyuncu

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Hasan Denizyaran doğum tarihi ve yeri". 26 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  2. ^ "Hayat Sevince Güzel'in Erkan'ı (Hasan Denizyaran) kendisini anlatıyor". 29 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  3. ^ "Afili Aşk 7. Bölüm Fragmanı". 19 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. 
  4. ^ "Yalnız Kurt konusu nedir? ATV dizisi Yalnız Kurt oyuncuları kimdir?". 29 Ocak 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2022. 

Dış bağlantılar değiştir