GusGus

İzlandalı müzik grubu

GusGus, İzlanda, Reykjavik menşeili elektronik, tekno/soul müzik grubu. Grup Daníel Ágúst Haraldsson, Stephan Stephensen ve Birgir Þórarinsson'dan oluşmakta. Yayınladıkları son 3 albüm Forever, 24/7 ve Arabian Horse daha çok tekno müzik esintileri taşımaktadır. 

GusGus
Genel bilgiler
Başladığı yer Reykjavik, İzlanda
Tarzlar Elektronik müzik, soul
Etkin yıllar 1995-günümüz
Resmî site http://www.gusgus.com/
Üyeler Daniel Ágúst Haraldsson
Högni Egilsson
Birgir Þórarinsson
Eski üyeler Stephan Stephensen
Urður Hákonardóttir
Magnús Guðmundsson

DiskografiDüzenle

AlbümlerDüzenle

  • 1995: Gusgus
  • 1997: Polydistortion
  • 1999: This Is Normal
  • 2000: Gus Gus vs. T-World
  • 2002: Attention
  • 2007: Forever
  • 2009: 24/7
  • 2011: Arabian Horse
  • 2014: Mexico
  • 2018: Lies Are More Flexible

DerlemeDüzenle

  • 2010: 15 ára

Live AlbümlerDüzenle

  • 2003: Mixed Live at Sirkus, Reykjavik

SingleDüzenle

  • 1996: Polyesterday
  • 1997: Believe
  • 1997: Standard Stuff For Drama
  • 1999: Ladyshave
  • 1999: V.I.P.
  • 2002: Dance You Down
  • 2002: Desire
  • 2003: David
  • 2003: Call Of The Wild
  • 2005: Lust / Porn
  • 2005: Need In Me
  • 2006: Mallflowers
  • 2006: Forever Sampler
  • 2007: Moss
  • 2007: Hold You
  • 2009: Add This Song
  • 2009: Hateful
  • 2010: Come Into My Life / Hateful (Jürgen Paape ile)
  • 2014: Crossfade
  • 2015: Sailor Kid
  • 2018: Featherlight (EP)

Grup üyeleri zaman çizelgesiDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle