Gumball bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi


Gumball Ben Bocquelet tarafından yapılmış bir Amerikan-İngiliz çizgi dizisidir. İlk gösterimini İngiltere'de 2 Mayıs 2011'de, ABD'de 3 Mayıs 2011'de, Türkiye'de ise 1 Kasım 2011'de Cartoon Network'te yapmıştır. Dizi Amerika'da 24 Haziran 2019'da Türkiye'de ise 12 Eylül 2019'da final yapmış fakat daha sonra Darwin'in Okul Yıllığı adıyla tekrar yayınlanmaya başlamıştır.[1]

Seri görünümüDüzenle

Sezonlar Bölümler Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
Sezon başlangıcı Sezon finali Sezon başlangıcı Sezon finali
Pilot bölüm 8 Mayıs 2008 (2008-05-08) Yok
1 36 3 Mayıs 2011 (2011-05-03) 13 Mart 2012 (2012-03-13) 1 Kasım 2011 (2011-11-01) Ağustos 2012 (2012-08)
2 40 7 Ağustos 2012 (2012-08-07) 3 Aralık 2013 (2013-12-03) Aralık 2012/Ocak 2013 (Aralık 2012/Ocak 2013) Aralık 2013 (Aralık 2013)
3 40 5 Haziran 2014 (2014-06-05) 6 Ağustos 2015 (2015-08-06) 15 Eylül 2014 (2014-09-15) Haziran/Temmuz 2015 (Haziran/Temmuz 2015)
4 40 7 Temmuz 2015 (2015-07-07) 27 Ekim 2016 (2016-10-27) 7 Aralık 2015 (2015-12-07) 23 Kasım 2016 (2016-11-23)
5 40 1 Eylül 2016 (2016-09-01) 10 Kasım 2017 (2017-11-10) 24 Kasım 2016 (2016-11-24) 18 Kasım 2017 (2017-11-18)
6 44 5 Ocak 2018 (2018-01-05) 24 Haziran 2019 (2019-06-24) 7 Mayıs 2018 (2018-05-07) 12 Eylül 2019 (2019-09-12)


BölümlerDüzenle

1. Sezon (2011-2012)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
1 1 "The DVD" DVD 2011
2 2 "The Responsible" Sorumlu 3 Kasım 2011
3 3 "The Third" Üçüncü 1 Kasım 2011
4 4 "The Debt" Borç 1 Kasım 2011
5 5 "The End" Son 2011
6 6 "The Dress" Elbise 3 Kasım 2011
7 7 "The Quest" Görev 2011
8 8 "The Spoon" Kaşık 2011
9 9 "The Pressure" Baskı 2 Kasım 2011
10 10 "The Painting" Resim 2 Kasım 2011
11 11 "The Laziest" Tembel 4 Kasım 2011
12 12 "The Ghost" Hayalet 4 Kasım 2011
13 13 "The Mystery" Sır Perdesi 7 Kasım 2011
14 14 "The Prank" Eşek Şakası 7 Kasım 2011
15 15 "The Gi" Savaşçı 8 Kasım 2011
16 16 "The Kiss" Öpücük 8 Kasım 2011
17 17 "The Party" Parti 9 Kasım 2011
18 18 "The Refund" İade 9 Kasım 2011
19 19 "The Robot" Robot 2011
20 20 "The Picnic" Piknik 2011
21 21 "The Goons" Budalalar 2011
22 22 "The Secret" Gizli 2011
23 23 "The Sock" Çorap 2011
24 24 "The Genius" Dahi 2011
25 25 "The Poltergeist" Afacanlar 2011
26 26 "The Mustache" Bıyık 2011
27 27 "The Date" Randevu 2011
28 28 "The Club" Kulüp 2011
29 29 "The Wand" Sihirli Değnek 2011
30 30 "The Ape" Maymun 2011
31 31 "The Car" Araba 2011
32 32 "The Curse" Şanssızlık 2011
33 33 "The Microwave" Mikrodalga 2011
34 34 "The Meddler" Meraklı 2011
35 35 "The Helmet" Kask 2011
36 36 "The Fight" Dövüş 2011

2. Sezon (2012-2013)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
37 1 "The Remote" Uzaktan Kumanda Aralık 2012/Ocak 2013
38 2 "The Colossus" Dev Aralık 2012/Ocak 2013
39 3 "The Knights" Şövalyeler Aralık 2012/Ocak 2013
40 4 "The Fridge" Buzdolabı Aralık 2012/Ocak 2013
41 5 "The Flower" Çiçek Aralık 2012/Ocak 2013
42 6 "The Banana" Muz Aralık 2012/Ocak 2013
43 7 "The Phone" Telefon Aralık 2012/Ocak 2013
44 8 "The Job" İş Aralık 2012/Ocak 2013
45 9 "Halloween" Cadılar Bayramı Aralık 2012/Ocak 2013
46 10 "The Treasure" Hazine Aralık 2012/Ocak 2013
47 11 "The Apogoly" Özür Aralık 2012/Ocak 2013
48 12 "The Words" Kelimeler Aralık 2012/Ocak 2013
49 13 "The Skull" Kafatası Aralık 2012/Ocak 2013
50 14 "The Bet" İddia 20 Ağustos 2013
51 15 "Christmas" Noel Aralık 2012/Ocak 2013
52 16 "The Watch" Saat 20 Ağustos 2013
53 17 "The Bumpkin" Mankafa 21 Ağustos 2013
54 18 "The Flakers" Düş Kırıklığı 21 Ağustos 2013
55 19 "The Authority" Otorite 22 Ağustos 2013
56 20 "The Virus" Virüs 22 Ağustos 2013
57 21 "The Pony" Pony 23 Ağustos 2013
58 22 "The Hero" Kahraman 27 Ağustos 2013
59 23 "The Dream" Rüya 26 Ağustos 2013
60 24 "The Sidekick" Gölge 26 Ağustos 2013
61 25 "The Photo" Fotoğraf 27 Ağustos 2013
62 26 "The Tag" Alarm 2013
63 27 "The Storm" Fırtına 23 Ağustos 2013
64 28 "The Lesson" Ders 2013
65 29 "The Game" Oyun 2013
66 30 "The Limit" Sınır 2013
67 31 "The Voice" Ses 2013
68 32 "The Promise" Söz 2013
69 33 "The Castle" Kale 2013
70 34 "The Boombox" Boombox 2013
71 35 "The Tape" Bant 2013
72 36 "The Sweaters" Kazak 2013
73 37 "The Internet" İnternet 2013
74 38 "The Plan" Plan 2013
75 39 "The World" Dünya 2013
76 40 "The Finale" Son 2013

3. Sezon (2014-2015)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Türkiye Yayın Tarihi
77 1 "The Kids" Çocuklar 15 Eylül 2014
78 2 "The Fan" Hayran 15 Eylül 2014
79 3 "The Coach" Koç 16 Eylül 2014
80 4 "The Joy" Neşe 16 Eylül 2014
81 5 "The Puppy" Köpek Yavrusu 17 Eylül 2014
82 6 "The Recipe" Tarif 17 Eylül 2014
83 7 "The Name" İsim 18 Eylül 2014
84 8 "The Extras" Figüranlar 18 Eylül 2014
85 9 "The Gripes" Sızlama 19 Eylül 2014
86 10 "The Vocation" Tatil 19 Eylül 2014
87 11 "The Fraud" Sahtekarlık 21 Eylül 2014
88 12 "The Void" Boşluk 21 Eylül 2014
89 13 "The Boss" Patron 23 Eylül 2014
90 14 "The Move" Hamle 23 Eylül 2014
91 15 "The Law" Yasa 24 Eylül 2014
92 16 "The Allergy" Alerji 24 Eylül 2014
93 17 "The Mothers" Anneler 1 Haziran 2015
94 18 "The Password" Şifre 1 Haziran 2015
95 19 "The Procrastinators" Erteleyiciler 2 Haziran 2015
96 20 "The Shell" Kabuk Bilinmiyor
97 21 "The Burden" Yük 3 Haziran 2015
98 22 "The Bros" Kardeşler 4 Haziran 2015
99 23 "The Mirror" Ayna Yok
100 24 "The Man" Adam 4 Haziran 2015
101 25 "The Pizza" Pizza 5 Haziran 2015
102 26 "The Lie" Yalan 5 Haziran 2015
103 27 "The Butterly" Kelebek 8 Haziran 2015
104 28 "The Question" Soru 8 Haziran 2015
105 29 "The Saint" Aziz 10 Haziran 2015
106 30 "The Friend" Dost 10 Haziran 2015
107 31 "The Oracle" Kahin 9 Haziran 2015
108 32 "The Safety" Güvenlik 9 Haziran 2015
109 33 "The Society" Örgüt 11 Haziran 2015
110 34 "The Spoiler" Film 11 Haziran 2015
111 35 "The Countdown" Geri Sayım 12 Haziran 2015
112 36 "The Nobody" Hiç Kimse 12 Haziran 2015
113 37 "The Downer" Moral Bozukluğu 15 Haziran 2015
114 38 "The Egg" Yumurta 15 Haziran 2015
115 39 "The Triangle" Zil Haziran/Temmuz 2015
116 40 "The Money" Para Haziran/Temmuz 2015

4. Sezon (2015-2016)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
117 1 "The Return" Okula Dönüş 7 Temmuz 2015 (2015-07-07) 7 Aralık 2015 (2015-12-07)
118 2 "The Nemesis" Baş Düşman 10 Temmuz 2015 (2015-07-10) 8 Aralık 2015 (2015-12-08)
119 3 "The Crew" Ekip 13 Ağustos 2015 (2015-08-13) 9 Aralık 2015 (2015-12-09)
120 4 "The Others" Başkaları 20 Ağustos 2015 (2015-08-20) 10 Aralık 2015 (2015-12-10)
121 5 "The Signature" İmza 27 Ağustos 2015 (2015-08-27) 11 Aralık 2015 (2015-12-11)
122 6 "The Check" Çek 31 Ağustos 2015 (2015-08-31) 16 Aralık 2015 (2015-12-16)
123 7 "The Pest" Yaramaz 1 Eylül 2015 (2015-09-01) 17 Aralık 2015 (2015-12-17)
124 8 "The Sale" Satış 2 Eylül 2015 (2015-09-02) 21 Aralık 2015 (2015-12-21)
125 9 "The Gift" Hediye 3 Eylül 2015 (2015-09-03) 14 Aralık 2015 (2015-12-14)
126 10 "The Parking" Park Etmek 4 Eylül 2015 (2015-09-04) 23 Aralık 2015 (2015-12-23)
127 11 "The Routine" Rutin 5 Ekim 2015 (2015-10-05) 22 Aralık 2015 (2015-12-22)
128 12 "The Upgrade" Güncelleme 6 Ekim 2015 (2015-10-06) 24 Aralık 2015 (2015-12-24)
129 13 "The Comic" Çizgi Roman 7 Ekim 2015 (2015-10-07) Yok
130 14 "The Romantic" Romantik 8 Ekim 2015 (2015-10-08) 25 Aralık 2015 (2015-12-25)
131 15 "The Uploads" Yüklemeler 9 Ekim 2015 (2015-10-09) 28 Aralık 2015 (2015-12-28)
132 16 "The Apprentice" Çırak 7 Ocak 2016 (2016-01-07) 15 Aralık 2015 (2015-12-15)
133 17 "The Hug" Sarılma 14 Ocak 2016 (2016-01-14) 18 Aralık 2015 (2015-12-18)
134 18 "The Wicked" Kötü Ruhlu 21 Ocak 2016 (2016-01-21) 29 Aralık 2015 (2015-12-29)
135 19 "The Traitor" Hain 28 Ocak 2016 (2016-01-28) 2 Mayıs 2016 (2016-05-02)
136-137 20-21 "The Origins" Darwin'in Doğuşu 15 Şubat 2016 (2016-02-15) 27 Şubat 2016 (2016-02-27)
138 22 "The Girlfriend" Kız Arkadaş 30 Mart 2016 (2016-03-30) Yok
139 23 "The Advice" Tavsiye 21 Nisan 2016 (2016-04-21) 3 Mayıs 2016 (2016-05-03)
140 24 "The Signal" Sinyal 28 Nisan 2016 (2016-04-28) 4 Mayıs 2016 (2016-05-04)
141 25 "The Parasite" Parazit 5 Mayıs 2016 (2016-05-05) 6 Mayıs 2016 (2016-05-06)
142 26 "The Love" Aşk 12 Mayıs 2016 (2016-05-12) 9 Mayıs 2016 (2016-05-09)
143 27 "The Awkwardness" Tuhaf 19 Mayıs 2016 (2016-05-19) 11 Mayıs 2016 (2016-05-11)
144 28 "The Nest" Yuva 26 Mayıs 2016 (2016-05-26) 12 Mayıs 2016 (2016-05-12)
145 29 "The Points" Puan 2 Haziran 2016 (2016-06-02) 13 Mayıs 2016 (2016-05-13)
146 30 "The Bus" Otobüs 9 Haziran 2016 (2016-06-09) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
147 31 "The Night" Gece 16 Haziran 2016 (2016-06-16) 14 Kasım 2016 (2016-11-14)
148 32 "The Misunderstandings" Yanlış Anlamalar 23 Haziran 2016 (2016-06-23) 15 Kasım 2016 (2016-11-15)
149 33 "The Roots" Kökler 15 Ağustos 2016 (2016-08-15) 16 Kasım 2016 (2016-11-16)
150 34 "The Blame" Suç 16 Ağustos 2016 (2016-08-16) 17 Kasım 2016 (2016-11-17)
151 35 "The Slap" Şaplak 17 Ağustos 2016 (2016-08-17) 6 Ocak 2017 (Cartoon Network Türkiye Youtube kanalı)
152 36 "The Detective" Dedektif 18 Ağustos 2016 (2016-08-18) 18 Kasım 2016 (2016-11-18)
153 37 "The Fury" Öfke 19 Ağustos 2016 (2016-08-19) 21 Kasım 2016 (2016-11-21)
154 38 "The Compilation" Derleme 25 Ağustos 2016 (2016-08-25) 22 Kasım 2016 (2016-11-22)
155 39 "The Scam" Üçkağıt 27 Ekim 2016 (2016-10-27) 2017
156 40 "The Disaster" Felaket 5 Eylül 2016 (2016-09-05) 23 Kasım 2016 (2016-11-23)

5. Sezon (2016-2017)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
157 1 "The Rerun" Yeniden Oynat 5 Eylül 2016 (2016-09-05) 24 Kasım 2016 (2016-11-24)
158 2 "The Stories" Öyküler 1 Eylül 2016 (2016-09-01) 25 Kasım 2016 (2016-11-25)
159 3 "The Guy" Yabancı 8 Eylül 2016 (2016-09-08) 28 Kasım 2016 (2016-11-28)
160 4 "The Boredom" Can Sıkıntısı 15 Eylül 2016 (2016-09-15) 29 Kasım 2016 (2016-11-29)
161 5 "The Vision" Plan 6 Ekim 2016 (2016-10-06) 30 Kasım 2016 (2016-11-30)
162 6 "The Choices" Seçenekler 13 Ekim 2016 (2016-10-13) 1 Aralık 2016 (2016-12-01)
163 7 "The Code" Şifre 20 Ekim 2016 (2016-10-20) 2 Aralık 2016 (2016-12-02)
164 8 "The Test" Sınav 3 Kasım 2016 (2016-11-03) 31 Mart 2017 (2017-03-31) (Cartoon Network Türkiye Youtube kanalı)
165 9 "The Slide" Aşağı Çek 10 Kasım 2016 (2016-11-10) 3 Şubat 2017 (2017-02-03) (Cartoon Network Türkiye Youtube kanalı)
166 10 "The Loophole" Yasal Boşluk 17 Kasım 2016 (2016-11-17) 5 Aralık 2016 (2016-12-05)
167 11 "The Copycats" Taklitçiler 6 Şubat 2017 (2017-02-06) 19 Haziran 2017 (2017-06-19)
168 12 "The Potato" Patates 7 Şubat 2017 (2017-02-07) 22 Mayıs 2017 (2017-05-22)
169 13 "The Fuss" Mesele 8 Şubat 2017 (2017-02-08) 1 Mayıs 2017 (2017-05-01)
170 14 "The Outside" Dışarısı 9 Şubat 2017 (2017-02-09) 12 Haziran 2017 (2017-06-12)
171 15 "The Vase" Vazo 13 Şubat 2017 (2017-02-13) 8 Mayıs 2017 (2017-05-08)
172 16 "The Matchmaker" Yok 14 Şubat 2017 (2017-02-14) Yok
173 17 "The Box" Kutu 15 Şubat 2017 (2017-02-15) 13 Eylül 2017
174 18 "The Console" Konsol 16 Şubat 2017 (2017-02-16) 5 Haziran 2017
175 19 "The Ollie" Atlama 20 Şubat 2017 (2017-02-20) 15 Mayıs 2017 (2017-05-15)
176 20 "The Catfish" Sahte Hesap 21 Şubat 2017 (2017-02-21) 26 Haziran 2017 (2017-06-26)
177 21 "The Cycle" Döngü 22 Şubat 2017 (2017-02-22) 11 Eylül 2017
178 22 "The Stars" Yıldızlar 23 Şubat 2017 (2017-02-23) 12 Eylül 2017
179 23 "The Grades" Notlar 27 Şubat 2017 (2017-02-27) 14 Eylül 2017
180 24 "The Diet" Diyet 28 Şubat 2017 (2017-02-28) 15 Eylül 2017
181 25 "The Ex" Eskisi 1 Mart 2017 (2017-03-01) Yok
182 26 "The Sorcerer" Sihirbaz 2 Mart 2017 (2017-03-02) 29 Mayıs 2017 (2017-05-29)
183 27 "The Menu" Menu 6 Mart 2017 (2017-03-06) 19 Eylül 2017
184 28 "The Uncle" Amca 7 Mart 2017 (2017-03-07) 20 Eylül 2017
185 29 "The Weirdo" Ucube 8 Mart 2017 (2017-03-08) 18 Eylül 2017
186 30 "The Heist" Soygun 9 Mart 2017 (2017-03-09) 6 Kasım 2017
187 31 "The Singing" Şarkı Söyle 1 Eylül 2017 (2017-09-01) 16 Kasım 2017
188 32 "The Best" En İyi 8 Eylül 2017 (2017-09-08) 9 Kasım 2017
189 33 "The Worst" En Kötü 15 Eylül 2017 (2017-09-15) 10 Kasım 2017
190 34 "The Deal" Anlaşma 22 Eylül 2017 (2017-09-22) 14 Kasım 2017
191 35 "The Petals" Taç Yaprakları 29 Eylül 2017 (2017-09-29) 7 Kasım 2017
192 36 "The Puppets" Kuklalar 6 Ekim 2017 (2017-10-06) 18 Kasım 2017
193 37 "The Nuisance" Başımdaki Dert 13 Ekim 2017 (2017-10-13) 8 Kasım 2017
194 38 "The Line" Kuyruk 20 Ekim 2017 (2017-10-20) 15 Kasım 2017
195 39 "The List" Liste 3 Kasım 2017 (2017-11-03) 13 Kasım 2017
196 40 "The News" Haberler 10 Kasım 2017 (2017-11-10) 18 Şubat 2018

6. Sezon (2018-2019)Düzenle

Serideki No. Sezondaki No. Başlık Türkçe Başlık Orijinal Yayın Tarihi Türkiye Yayın Tarihi
197 1 "The Rival" Rakip 5 Ocak 2018 (2018-01-05) 9 Mayıs 2018 (2018-05-09)
198 2 "The Lady" Hanımefendi 5 Ocak 2018 (2018-01-05) Yok
199 3 "The Sucker" Ezik 12 Ocak 2018 (2018-01-12) 7 Mayıs 2018 (2018-05-07)
200 4 "The Vegging" Miskinlik 15 Ocak 2018 (2018-01-15) 11 Mayıs 2018 (2018-05-11)
201 5 "The One" Birinci 19 Ocak 2018 (2018-01-19) 10 Mayıs 2018 (2018-05-10)
202 6 "The Father" Baba 26 Ocak 2018 (2018-01-26) 14 Mayıs 2018 (2018-05-14)
203 7 "The Cringe" Utanç 2 Şubat 2018 (2018-02-02) 15 Mayıs 2018 (2018-05-15)
204 8 "The Cage" Kafes 9 Şubat 2018 (2018-02-09) 8 Mayıs 2018 (2018-05-08)
205 9 "The Neighbor" Komşu 13 Nisan 2018 (2018-04-13) 16 Mayıs 2018 (2018-05-16)
206 10 "The Anybody" Herhangi Biri 9 Mart 2018 (2018-03-09) 3 Eylül 2018 (2018-09-03)
207 11 "The Faith" İnanç 23 Şubat 2018 (2018-02-23) 18 Mayıs 2018 (2018-05-18)
208 12 "The Candidate" Aday 20 Mart 2018 (2018-03-20) 21 Mayıs 2018 (2018-05-21)
209 13 "The Pact" Çete 9 Nisan 2018 (2018-04-09) 17 Mayıs 2018 (2018-05-17)
210 14 "The Shippening" Yok 20 Nisan 2018 (2018-04-20) Yok
211 15 "The Brain" Beyin 18 Haziran 2018 (2018-06-18) 4 Eylül 2018 (2018-09-04)
212 16 "The Parents" Ebeveynler 18 Haziran 2018 (2018-06-18) 7 Eylül 2018 (2018-09-07)
213 17 "The Founder" Kurucu 18 Haziran 2018 (2018-06-18) 10 Eylül 2018 (2018-09-10)
214 18 "The Schooling" Eğitim 18 Haziran 2018 (2018-06-18) 11 Eylül 2018 (2018-09-11)
215 19 "The Intelligence" Zeka 18 Haziran 2018 (2018-06-18) 12 Eylül 2018 (2018-09-12)
216 20 "The Potion" İksir 16 Temmuz 2018 (2018-07-16) 13 Eylül 2018 (2018-09-13)
217 21 "The Spinoffs" Yan Karakterler 16 Temmuz 2018 (2018-07-16) 1 Nisan 2019 (2019-04-01)
218 22 "The Transformation" Dönüşüm 16 Temmuz 2018 (2018-07-16) 2 Nisan 2019 (2019-04-02)
219 23 "The Understanding" Anlamak 16 Temmuz 2018 (2018-07-16) 3 Nisan 2019 (2019-04-03)
220 24 "The Ad" İlan 16 Temmuz 2018 (2018-07-16) 4 Nisan 2019 (2019-04-04)
221 25 "The Ghouls" Cadılar Bayramı 19 Ekim 2018 (2018-10-19) 6 Eylül 2019 (2019-09-06)
222 26 "The Stink" Kokuşmuş 5 Kasım 2018 (2018-11-05) 5 Eylül 2018 (2018-09-05)
223 27 "The Awareness" Farkındalık 6 Kasım 2018 (2018-11-06) 6 Eylül 2018 (2018-09-06)
224 28 "The Slip" Teslimat Notu 7 Kasım 2018 (2018-11-07) 5 Nisan 2019 (2019-04-05)
225 29 "The Drama" Drama 8 Kasım 2018 (2018-11-08) 8 Nisan 2019 (2019-04-08)
226 30 "The Buddy" Dost 9 Kasım 2018 (2018-11-09) 9 Nisan 2019 (2019-04-09)
227 31 "The Possession" Varlık 15 Nisan 2019 (2019-04-15) 4 Eylül 2019 (2019-09-04)
228 32 "The Master" Oyun Kurucu 22 Nisan 2019 (2019-04-22) 10 Nisan 2019 (2019-04-10)
229 33 "The Silence" Sessizlik 29 Nisan 2019 (2019-04-29) 11 Nisan 2019 (2019-04-11)
230 34 "The Future" Gelecek 6 Mayıs 2019 (2019-05-06) 12 Nisan 2019 (2019-04-12)
231 35 "The Wish" Dilek 13 Mayıs 2019 (2019-05-13) 15 Nisan 2019 (2019-04-15)
232 36 "The Factory" Fabrika 20 Mayıs 2019 (2019-05-20) 16 Nisan 2019 (2019-04-16)
233 37 "The Agent" Yok 27 Mayıs 2019 (2019-05-27) Yok
234 38 "The Web" İnternet Ağı 3 Haziran 2019 (2019-06-03) 11 Eylül 2019 (2019-09-11)
235 39 "The Mess" Karmaşa 10 Haziran 2019 (2019-06-10) 3 Eylül 2019 (2019-09-03)
236 40 "The Heart" Kalp 10 Haziran 2019 (2019-06-10) 5 Eylül 2019 (2019-09-05)
237 41 "The Revolt" İsyan 17 Haziran 2019 (2019-06-17) 2 Eylül 2019 (2019-09-02)
238 42 "The Decisions" Kararlar 17 Haziran 2019 (2019-06-17) 10 Eylül 2019 (2019-09-10)
239 43 "The BFFs" En Yakın Dostlar 24 Haziran 2019 (2019-06-24) 9 Eylül 2019 (2019-09-09)
240 44 "The Inquisition" Teftiş 24 Haziran 2019 (2019-06-24) 12 Eylül 2019 (2019-09-12)

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Gumball". Cartoon Network (Türkiye). 16 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Temmuz 2020.