Gregg Sulkin

Gregg Edward Sulkin (d. 29 Mayıs 1992, Londra), İngiliz oyuncu.

Gregg Sulkin

2002 yapımı Tv filmi Doktor Jivago ile tanındı.

FilmografiDüzenle

Film
Yıl İsim Rol Notlar
2006 Sixty Six Bernie Rubens
2009 The Heavy Teen Two
2012 White Frog Randy Goldman
2013 Another Me Drew
2014 Affluenza Dylan Carson
2015 Anti-Social Dee Yapım aşamasında
2015 Don't Hang Up Sam Fuller Yapım aşamasında
Televizyon filmleri
Yıl İsim Rol Notlar
2002 Doctor Zhivago Seryozha
2006 Man on the Moon Michael Aldrin
2010 Avalon High Will Wagner
2011 Camilla Dickinson Frank Rowan
2014 A Daughter's Nightmare Ben
Dizi
Yıl İsim Rol Notlar
2006 Pass the Plate Kendisi
2007-2008 As the Bell Rings JJ ana rol
2009 The Sarah Jane Adventures Adam 2 bölüm
2010-2012 Wizards of Waverly Place Mason Greyback 3. ve 4. sezon (15 bölüm)
2011 R.L. Stine's The Haunting Hour Matt 1 bölüm (1. sezon 20. bölüm "The Perfect Brother")
2011 Get the Look Kendisi
2012 Melissa & Joey Haskell Davis 3 bölüm
2012 Pretty Little Liars Wesley Fitzgerald 4 bölüm
2013 The Wizards Return: Alex vs. Alex Mason Greyback
2013 Delirium Julian Fineman "Pilot", dizi seçilmedi
2014-2016 Faking It Liam Booker
2016 "Young & Hungry" Rick 1 bölüm (4.sezon 6.bölüm)

Dış bağlantılarDüzenle