Ana menüyü aç

Gaye Gürsel (1 Ocak 1980, İzmir), Türk oyuncu.

Gaye Gürsel
Doğum 1 Ocak 1980 (1980-01-01) (39 yaşında)
İzmir, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2004–günümüz

İçindekiler

EğitimiDüzenle

2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı.

HayatıDüzenle

2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı. Bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurtdışına gitti. Oyunculuk kariyerine Haziran Gecesi dizisinde başladı. Kurtlar Vadisi Pusu'da Safiye Karahanlı karakterini canlandırmıştır.

FilmografiDüzenle

Yapım Rolü Cinsi Yıl
Haziran Gecesi Nina TV Dizisi 2004
Kaybolan Yıllar Şebnem TV Dizisi 2006
Tutkunum Sana Zeynep TV Dizisi 2006
Asi Dora TV Dizisi 2007
Senin Uğruna TV Dizisi 2007
Elif Nilgül TV Dizisi 2008
Dersimiz: Atatürk Öğretmen Sinema Filmi 2009
Makber Gamze TV Dizi 2010
Öğretmen Kemal Öğretmen TV Dizisi 2010
Gelecek Uzun Sürer Sumru Sinema Filmi 2011
İşler Güçler Feride TV Dizisi 2012-2013
Kurtlar Vadisi Pusu Safiye Karahanlı TV Dizisi 2013-2016
Bu İşte Bir Yalnızlık Var Nazlı Sinema Filmi 2013
Meleklerin mucizesi Nur (Melek) Sinema Filmi 2014
Müthiş Bir Film Sinema Filmi 2016

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle