Gaye Gürsel

Türk oyuncu

Gaye Filiz Gürsel (d. 1 Ocak 1980, İzmir), Türk oyuncu.

Gaye Gürsel
Doğum Gaye Filiz Gürsel
1 Ocak 1980 (1980-01-01) (41 yaşında)
İzmir, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2004–günümüz

EğitimiDüzenle

2002 yılında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olan Gaye Gürsel, daha sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini tamamladı.

HayatıDüzenle

Gürsel bir süre bir organizasyon şirketinde çalıştıktan sonra yurt dışına gitti. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Haziran Gecesi adlı diziyle başladı.

FilmografiDüzenle

Yapım Rolü Cinsi Yıl
Haziran Gecesi Nina TV Dizisi 2004
Kaybolan Yıllar Şebnem TV Dizisi 2006
Tutkunum Sana Zeynep TV Dizisi 2006
Asi Dora TV Dizisi 2007
Senin Uğruna TV Dizisi 2007
Elif Nilgül TV Dizisi 2008
Dersimiz: Atatürk Öğretmen Sinema Filmi 2009
Makber Gamze TV Dizi 2010
Öğretmen Kemal Öğretmen TV Dizisi 2010
Gelecek Uzun Sürer Sumru Sinema Filmi 2011
İşler Güçler Feride TV Dizisi 2012-2013
Kurtlar Vadisi Pusu Safiye Karahanlı TV Dizisi 2013-2016
Bu İşte Bir Yalnızlık Var Nazlı Sinema Filmi 2013
Meleklerin Mucizesi Nur (Melek) Sinema Filmi 2014
Arka Sokaklar Esra TV Dizisi 2020-2021
50m2 Psikolog İnternet Dizisi 2021

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle