Gabrielle Anwar

Gabrielle Anwar (d. 4 Şubat 1970, Surrey), ünlü İngiliz oyuncu.

Gabrielle Anwar

Özellikle Body Snatchers ve En kvinnas doft adlı yapımlardaki oyunculuğu ile göz doldurdu.

Kariyeri 1993'te başlamıştır.

FilmografiDüzenle

  • 1991 - Om blickar kunde döda
  • 1992 - En kvinnas doft
  • 1993 - Body Snatchers
  • 1993 - Kär i karriären
  • 1993 - De tre musketörerna
  • 1995 - Things to Do in Denver When You're Dead
  • 2006 - The Librarian: Return to King Solomon's Mines
  • 2006 - Crazy Eights
  • 2007 - The Tudors
  • 2007- Burn Notice (TV-dizisi)

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Gabrielle