Gökhan Yıkılkan

Gökhan Yıkılkan (d. 1 Ocak 1983, Ankara) Türk oyuncu.

Gökhan Yıkılkan
Doğum 1 Ocak 1983 (1983-01-01) (40 yaşında)
Ankara, Türkiye
Evlilik
Belgin Erdoğan (e. 2017)

FilmografisiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Kanal-İ-Zasyon Murat
2015 Güvercin Uçuverdi Aydın Kesme
Hep Yek[1] Gürkan
2016 Güzel İkili Zafer Televizyon filmi
2017 Damat Koğuşu Fatih
Hep Yek 2 Gürkan
2018 Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet Aykut
Güvercin Hırsızları Sarı Adem
Hep Yek 3 Gürkan
Oflu Hoca Trakya'da Üzeyir
2021 Seni Bulacam Oğlum! Ertan
2022 Bandırma Füze Kulübü
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Medya Kralı Kendisi Konuk
2011 Adım Bayram Bayram Bayram Bayram
2012-2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Muzaffer 21 bölüm (75-96)
2012 2 Yaka Bir İsmail Ahmet
2014 Otel Divane Hüseyin
2021 Kırmızı Oda Recai Bölüm oyuncusu
İnternet
Yıl Yapım Rol Platform
2020 Bir Başkadır Hilmi Netflix
Yakında Yangın Günleri: Independenta TRT Dijital

ÖdülleriDüzenle

Sonuç Yıl Ödül Kategori Yapım
Adaylık 2020 Altın Palmiye En İyi Erkek Oyuncu Hep Yek 3

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 27 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2019. 

Dış BağlantılarDüzenle