Gökhan Yıkılkan

Gökhan Yıkılkan (d. 11 Nisan 1983, Ankara) Türk oyuncu.

Gökhan Yıkılkan
Doğum 11 Nisan 1983 (1983-04-11) (38 yaşında)
Ankara, Türkiye
Evlilik Belgin Erdoğan (e. 2017)

FilmografiDüzenle

Film
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Kanal-İ-Zasyon Murat
2015 Güvercin Uçuverdi Aydın Kesme
Hep Yek[1] Gürkan
2016 Güzel İkili Zafer Televizyon filmi
2017 Damat Koğuşu Fatih
Hep Yek 2 Gürkan
2018 Gürbüz: Hadi Allah'a Emanet Aykut
Güvercin Hırsızları Sarı Adem
Hep Yek 3 Gürkan
Oflu Hoca Trakya'da Üzeyir
2021 Hep Yek 4 Gürkan
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2009 Medya Kralı Kendisi Konuk
2011 Adım Bayram Bayram Bayram Bayram
2012–2013 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi Muzaffer 21 bölüm (75 - 96)
2012 2 Yaka Bir İsmail Ahmet
2014 Otel Divane Hüseyin
2020 Bir Başkadır Hilmi
2021 Kırmızı Oda Recai bölüm oyuncusu
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
2020 Bir Başkadır Hilmi

ÖdülleriDüzenle

Sonuç Yıl Ödül Kategori Yapım
Adaylık 2020 Altın Palmiye En İyi Erkek Oyuncu Hep Yek 3

KaynakçaDüzenle

Dış BağlantılarDüzenle