Family Four

Family Four, İsveçli pop müzik grubu. 1971 ve 1972 yıllarında Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsveç'i temsil etmiştir.

Family Four
Genel bilgiler
Başladığı yer İsveç
Tarzlar Pop
Etkin yıllar 1964-1969
Eski üyeler Berndt Öst
Inger Öst
Siw Öst
Stig Öst
Robert Palm
Mona Thelmé
Marie Bergman
Pierre Isacsson
Agnetha Munther
Peo Jönis
Lili Öst
Lena Öst

DiskografiDüzenle

  • 1971 (1971)
  • Family Four's jul (1971)
  • Picknick (1972)
  • Family Four på Berns (1973)
  • Family Four: Guldkorn (2000)

KaynakçaDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"Judy, min vän"
Tommy Körberg
Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsveç
1971, 1972
Sonra gelen:
"You're Summer"
The Nova