Family Four

1971 ve 1972 yıllarında Eurovision şarkı yarışmasında İsveç'i temsil etmiş, İsveçli pop müzik grubu

Family Four, İsveçli pop müzik grubu. 1971 ve 1972 yıllarında Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsveç'i temsil etmiştir.

Family Four
Genel bilgiler
Başladığı yerİsveç
TarzlarPop
Etkin yıllar1964-1969
Eski üyelerBerndt Öst
Inger Öst
Siw Öst
Stig Öst
Robert Palm
Mona Thelmé
Marie Bergman
Pierre Isacsson
Agnetha Munther
Peo Jönis
Lili Öst
Lena Öst

Diskografi değiştir

  • 1971 (1971)
  • Family Four's jul (1971)
  • Picknick (1972)
  • Family Four på Berns (1973)
  • Family Four: Guldkorn (2000)

Kaynakça değiştir

Ödüller ve başarılar
Önce gelen:
"Judy, min vän"
Tommy Körberg
Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsveç
1971, 1972
Sonra gelen:
"You're Summer"
The Nova