Ezgi Tombul (d. 16 Ekim 1987, Adana), Türk dizi ve sinema oyuncusu.[1]

Ezgi Tombul
Doğum16 Ekim 1987 (36 yaşında)
Adana, Türkiye
EğitimMarmara Üniversitesi İktisat Bölümü, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2011-günümüz

Televizyon kariyerine Keşanlı Ali Destanı ve Hatırla Gönül dizilerinde başlayan Ezgi Tombul, Hayat Şarkısı dizisinin yanı sıra, son olarak 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Çekimleri 2021 yılı içinde tamamlanan ve Ozan Akbaba'nın senaryosunu yazdığı Anka filminin oyuncu kadrosundadır.[2] Televizyon yapımlarında son olarak, Kasaba Doktoru dizisinde rol almıştır.

Filmografisi değiştir

Sinema ve TV Filmleri
Yıl Yapım Rol Notlar
2015 Ali Kundilli Ayşe Yardımcı oyuncu
2016 Ali Kundilli 2 Yardımcı oyuncu
2017 Elimiz Mahkum Yardımcı oyuncu
2022 Anka Yardımcı oyuncu
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2011-2012 Keşanlı Ali Destanı Ayfer Yardımcı oyuncu
2013 Bir Yusuf Masalı Afet Yardımcı oyuncu
2015 Hatırla Gönül Aylin Yardımcı oyuncu
2016-2017 Hayat Şarkısı Mine Yardımcı oyuncu
2018 Elimi Bırakma Meryem Yardımcı oyuncu
2020 Kırmızı Oda Emine Konuk oyuncu
2021-2022 Annemizi Saklarken Vildan Yardımcı oyuncu
2022-2023 Kasaba Doktoru Nebahat Yardımcı oyuncu
2023 Hayatımın Neşesi Türkan Şenbakkal Yardımcı oyuncu
İnternet
Yıl Yapım Rol Notlar
Yakında Sorgu Odası Sevilay Yardımcı oyuncu

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Ezgi Tombul". oyuncular.com. 1 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2021. 
  2. ^ "Ozan Akbaba'nın yeni filmi Anka çok iddialı geliyor!". televizyongazetesi.com. 1 Ekim 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2021. 

Dış bağlantılar değiştir