Ana menüyü aç

Ennio Morricone diskografisi

Bu sayfa besteci Ennio Morricone'nin diskografisine ayrılmıştır.
Besteci hakkında daha fazla bilgi için: Ennio Morricone

Hâlâ devam etmekte olan bestecilik kariyeri içerisinde 500'den fazla albüme imza atmıştır. Kesin sayı, bestecinin kendisince dahi bilinmiyor.

DiskografiDüzenle

Film müzikleriDüzenle

1960'larDüzenle

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967

1968

1969

1970'lerDüzenle

1970

1971

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980'lerDüzenle

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990'larDüzenle

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

2000'lerDüzenle

2000

2001

  • Vatel (Roland Joffé)
  • Aida degli alberi / Aida of the Trees
  • Un altro mondo è possibile / Another World Is Possible
  • Cowboys Don't Kiss In Public
  • La ragion pura

2002

  • Ripley's Game
  • Senso `45 (Tinto Brass)
  • L'ultimo pistolero

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

2010'larDüzenle

2010

2011

2012

  • Der Fall der vier Fliegen (belgesel) (Federico Caddeo)
  • Paolo Borsellino – I 57 giorni (Alberto Negrin)
  • Sabato, domenica e lunedì (Franza Di Rosa])

2013

TV Filmleri ve DizilerDüzenle

Morricone Şarkıları Kullanılan FilmlerDüzenle

  • Gli imbroglioni (Lucio Fulci, 1963) the song Gokart twist
  • Prima della rivoluzione (Bernardo Bertolucci, 1963) Morricone ve Gino Paoli'den parçalar
  • In ginocchio da te (Ettore Maria Fizzarotti, 1964)
  • Non son degno di te (Ettore Maria Fizzarotti, 1965)
  • Se non avessi più te (Ettore Maria Fizzarotti, 1965)
  • Mi vedrai tornare (Ettore Maria Fizzarotti, 1966)
  • O.K. Connery (Alberto de Martino, 1966)
  • Kill Bill vol. 2'de, Spagetti Western filmlerinin üçünden L'Arena, Il Tramonto ve A Silhouette of Doom, şarkıları kullanıldı.

KaynakçaDüzenle