Edi Gathegi

Edi Gathegi (d. 10 Mart 1979, Nairobi, Kenya), Kenyalı asıllı Amerikalı oyuncudur. Yer aldığı Alacaranlık serisi yapımı Twilight New Moon ve X-Men: First Class sinema filmleri ve televizyon dizisi House yer aldığı başarılı yapımlardır.

Edi Gathegi

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2006 - Crank
  • 2007 - Death Sentence
  • 2007 - The Fifth Patient
  • 2009 - New moon
  • 2009 - My Bloody Valentine 3D
  • 2009 - Operating Instructions
  • 2011 - X-Men: First Class
  • 2011 - Atlas Shrugged: Part I

Dış bağlantılarDüzenle