Doğan Tamer

Doğan Tamer, (15 Şubat 1938), Türk oyuncu.[1]

Doğan Tamer
Doğum 15 Şubat 1938 (1938-02-15) (84 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Vatandaşlık  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1963 - 2008

FilmografiDüzenle

  • 1963: Helal Olsun Ali Abi
  • 1963: Korkusuz Kabadayı
  • 1963: Şıpsevdi
  • 1964: Ayşecik Cimcime Hanım
  • 1964: Bomba Gibi Kız
  • 1966: Beş Fındıkçı Gelin
  • 1966: Damgalı Kadın
  • 1966: Eli Maşalı
  • 1967: Kederli Günlerim
  • 1967: Kızılcıklar Oldu Mu
  • 1967: Yıkılan Gurur
  • 1968: Ayşem
  • 1968: İlk ve Son
  • 1968: Kızıl Maske (2)
  • 1968: Vesikalı Yarim
  • 1969: Çifte Tabancalı Kabadayı
  • 1969: İnsanlar Yaşadıkça
  • 1969: Menekşe Gözler
  • 1969: Tarkan Camoka'ya Karşı
  • 1969: Yuvasızlar
  • 1970: Aslan Yürekli Mahkum
  • 1970: Beyaz Güller
  • 1970: Cafer Bey
  • 1970: Eyvah
  • 1970: Koçum Ali
  • 1970: Kralların Kaderi Değişmez
  • 1970: Küçük Hanımefendi
  • 1970: Öleceksek Ölelim
  • 1970: Ölüler Konuşmaz Ki
  • 1970: Paralı Askerler
  • 1970: Sürtük
  • 1970: Vur Okşa ve Öp
  • 1971: Apo Konuşan Katır
  • 1971: Azrailin Beş Atlısı
  • 1971: Battal Gazi Destanı
  • 1971: Bütün Anneler Melektir
  • 1971: Cehenneme Bir Yolcu
  • 1971: Fedailer Mangası
  • 1971: Hesabı Görelim
  • 1971: İbret
  • 1971: Kanunsuz Sokak
  • 1971: Konuşan Katır At Yarışlarında
  • 1971: Nasreddin Hoca
  • 1971: Ölümden De Acı
  • 1971: Silahlar Susmasın
  • 1971: Üç Arkadaş
  • 1972: Ahmet Çavuş
  • 1972: Asiler Kampı
  • 1972: Cehenneme Postalarım
  • 1972: Kamalının İntikamı
  • 1972: Öfke
  • 1972: Ölüm Elçileri
  • 1972: Ölümle Uğraşanlar
  • 1972: Para
  • 1972: Parçala Behçet
  • 1972: Şehmuz
  • 1972: Vur Vur Kaç Kaç
  • 1973: Battal Gazi Geliyor
  • 1973: Büyük Soygun
  • 1973: Cano
  • 1973: Çılgın Gangster
  • 1973: Gönülden Yaralılar
  • 1973: Ölüm Meydanı
  • 1973: Üç Dev Adam
  • 1973: Yabancı
  • 1974: Babayiğit
  • 1974: Batak
  • 1974: Dadaş Rıfat
  • 1974: Diyet
  • 1974: Kader
  • 1974: Mekansız Öldüler / Sevginin En Güzeli
  • 1974: Namus Belası
  • 1975: Babacan
  • 1975: Babanın Oğlu
  • 1975: Bakireler Çiftliği
  • 1975: Cellat
  • 1975: Deli Deli Tepeli
  • 1975: Fırtına Behçet
  • 1975: Hanzo
  • 1975: Harakiri
  • 1975: Kara Şahin
  • 1975: Oniki Çılgın Kız
  • 1975: Panik
  • 1975: Seferim Var
  • 1975: Topuz
  • 1975: Zımbala Behçet / Behçet 76
  • 1976: Dar Geçit
  • 1976: Defineci
  • 1976: Kader Torbası
  • 1976: Vurguncular
  • 1977: Acı Hatıralar
  • 1977: Babanın Evlatları
  • 1977: Benim Gibi Sevenler
  • 1977: Erkeğim
  • 1977: Hakanlar Çarpışıyor
  • 1977: Kaçaklar
  • 1977: Memiş
  • 1977: Şeref Sözü
  • 1977: Sevgili Dayım
  • 1984: İftira
  • 2003: Gurbet Kadını
  • 2008: Kurtlar Vadisi Pusu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Sinematürk' te Doğan Tamer". SinemaTürk. 23 Ağustos 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Eylül 2022. 

Dış bağlantılarDüzenle