Deniz Erkanat

Deniz Erkanat, doğum adı Kadriye Erkanat (d. 1946, İstanbul) Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Deniz Erkanat
Doğum Kadriye Erkanat
1946 (74-75 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1963-2008

FilmografiDüzenle

FilmDüzenle

  • Sessiz Fırtına (1989) - Nedret
  • Kuşatma (1986)
  • Fidan (1984) - Figen
  • Ah Bu Ne Dünya (1977)
  • Evlatlık / Çıngar (1976) (Ayfer)
  • Babanın Suçu (1976)
  • Tolga (1975) - Almila
  • Cemil (1975) - Ayşe
  • Babanın Oğlu (1975)
  • Ah Nerede Vah Nerede (1975) - Ayşe
  • Acele Koca Aranıyor (1975) - Azra
  • Kızım Ayşe (1974) - Melahat
  • Gaddar (1974) - Gülsüm
  • Babalık (1974) - Zeynep
  • 3 Dev Adam (1973) - Julia
  • Çılgın Gangster (1973) - Banu
  • Tuzak (1973) - Meral
  • Susuz Yaz (1973) - Asiye
  • Siyah Eldivenli Adam (1973) - Hülya
  • Kara Osman (1973) - Zerrin
  • Irgat (1973) - Ümmühan
  • Şeytan Tırnağı (1972) - Selmina
  • Şehmuz (1972) - Perihan
  • İyi Döverim Kötü Döverim (1972) - Ayşe
  • Ölümle Sevişenler (1972) - Liza
  • Ölüme Yaklaşma (1972)
  • Ölüm Kanunu (1972)
  • Ölüm Elçileri (1972) - Nalan
  • Murat İle Nazlı (1972)
  • Keloğlan İle Cankız (1972) - Prenses
  • Kaçak (1972)
  • Dokunma Ölürsün (1972)
  • Bir Pınar Ki (1972) - Necla
  • Beyoğlu Kan Kokuyor (1972) - Zeynep
  • Beyaz Kurt (1972) - Ayşe
  • Akrep Mustafa (1972)
  • Acı Zafer (1972) - Lena
  • İki Ruhlu Kadın (1971) - Berrin
  • Yağmur (1971) - Lale
  • Oyun Bitti (1971) - Meral
  • Küçük Sevgilim (1971) - Alev
  • Hayatım Senindir (1971) - Belma
  • Gelin Çiçeği (1971) - Tülin
  • Beyoğlu Güzeli (1971) - Tülay
  • Şafak Bekçileri (1963)
  • Makber (1963) - Jale

DiziDüzenle