Carla Ribas

Carla Ribas (d. 26 Mart 1958; Rio de Janeiro), Brezilyalı aktris.

Carla Ribas
Carla Ribas.JPG
Doğum Carla Ribas
26 Mart 1958
Rio de Janeiro
Meslek Oyuncu

FilmografiDüzenle

TiyatroDüzenle

  • 2013 - A Sala de Jantar
  • 2012 - A Gaivota
  • 2011 - Breve Encontro
  • 2010 - Millôr Impossível
  • 2010 - O Diário de Anne Frank
  • 2009 - O Interrogatório
  • 2008 / 2009 - Hamlet
  • 2005 - Madame
  • 2001 / 2002 - Mundo Pânico
  • 2001 - Cenas de uma Execução
  • 2001 - Sinfonia Metástase
  • 2000 - Navalha na Carne
  • 1998 - O Banquete
  • 1997 - Não consultes médico
  • 1997 - O Protocolo
  • 1997 - Lição de Botânica
  • 1996 - A Ver Estrelas
  • 1995 - O Feitiço da Mariposa
  • 1995 - Antígona
  • 1995 - Édipo Rei

SinemaDüzenle

Kısa Metrajlı Filmler:

  • 2014 - Tribuna de Honra,
  • 2011 - O Cavalo
  • 2011 - Gisela
  • 2009 - Jantar em Família
  • 2008 - Cotidiano

Uzun Metrajlı Filmler:

  • 2016 - Aquarius
  • 2015 - Campo Grande,
  • 2011 - O Abismo Prateado
  • 2011 - Testemunha 4
  • 2010 - Quincas Berro D'Água
  • 2007 - A Casa de Alice
  • 2006 - No Meio da Rua
  • 2004 - O Outro lado da Rua

TelevizyonDüzenle

Televizyon filmleri, dizileri ve mini seriler
Yılı Başlık Rolü Notlar
2016 Me Chama de Bruna Stella Fox
2011 Divã Stela Maria Rede Globo
Oscar Freire 279 Cíntia HBO
2008 Alice Irislene
2007 Antônia A dona da loja Rede Globo
2003 Mulheres Apaixonadas Rosana
2001 Estrela Guia Vera
Brava Gente Princesa Isabel

Dış bağlantılarDüzenle