Ana menüyü aç

Carl Weathers (d. 14 Ocak 1948; New Orleans, Louisiana, ABD), Amerikalı oyuncu.

Carl Weathers
Carl Weathers Calgary 2015.jpg
Doğum Carl Weathers
14 Ocak 1948 (1948-01-14) (71 yaşında)
New Orleans, Louisiana, ABD
Etkin yıllar 1975-günümüz

Sinema kariyerinden önce profesyonel futbol oyuncusuydu. En iyi rol olarak Rocky film serilerindeki Apollo Creed rolüyle tanınmakla birlikte 1987 yapımı Predator filmiyle bunun devamını sağladı.

FilmografiDüzenle

Yıl Film Rolü Notlar
2008 Phoo Action Polis Şefi Benjamin 'Ben' Benson TV dizisi
2007 The Comebacks Freddie Wiseman/Anlatıcı
2006 The Sasquatch Dumpling Gang Dr. Artimus Snodgrass
Spawn: The Animation Kaptan Edwards TV dizisi, sadece seslendirme
2005 Alien Siege General Skyler
2004 - 2005 Arrested Development Kendisi TV dizisi
2002 Eight Crazy Nights GNC Guy sadece seslendirme
2000 Little Nicky Chubbs Peterson
1999 Shadow Warriors 2: Hunt for the Death Merchant Roy Brown
1997 Shadow Warriors: Assault on Devil's Island Roy Brown
1996 Happy Gilmore Chubbs Peterson
1993 -1994 In the Heat of the Night Chief Hampton Forbes TV dizisi
1992 Hurricane Smith Billy 'Hurricane' Smith
1991-1993 Street Justice Çavuş Adam Beaudreaux TV dizisi
1990 Dangerous Passion Kyle
1989-1990 Tour Of Duty Albay Brewster TV dizisi
1988 Action Jackson Yarbay Jericho "Action" Jackson
1987 Predator Binbaşı George Dillon
1986 Fortune Dane Fortune Dane TV dizisi
1985 Rocky IV Apollo Creed
1982 Rocky III Apollo Creed
1981 Death Hunt Sundog/George Washington Lincoln Brown
1979 Rocky II Apollo Creed
1978 Force 10 from Navarone Çavuş Weaver
1978 The Bermuda Depths Eric
1977 Semi-Tough Dreamer Tatum
Close Encounters of the Third Kind MP
1976 Rocky Apollo Creed
The Four Deuces Taksi sürücüsü
1975 Bucktown Hambone
See, Pop? GlobaKett Industries employee #2
Friday Foster Yarbro

NotlarDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Carl Weathers