Cansu Demirci

Türk aktris

Cansu Demirci (d. 25 Nisan 1992, İstanbul), Türk dizi ve sinema oyuncusudur.

Cansu Demirci
Cansu Demirci.jpg
Doğum 25 Nisan 1992 (1992-04-25) (30 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2004-2014

HayatDüzenle

Cansu Demirci, 25 Nisan 1992 yılında İstanbul'da doğdu. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'ndan 2010 yılında mezun olmuştur. Bale eğitimi almaktadır. 2015 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2018 yılında, Almanya'da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi yükseklisans eğitimini tamamlamıştır. Sihirli Annem adlı dizide konuk oyuncu olarak oyunculuğa başlayan Cansu Demirci Selena adlı dizide canlandırdığı Selin Aykar rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır.[1] Oyunculuğu bırakmıştır.

FilmografiDüzenle

Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2004 Sihirli Lamba Tuğba (TV Filmi) Oyuncu
Sihirli Annem - Konuk Oyuncu
2006-2009 Selena Selin Aykar Başrol
2010 Adanalı Zeynep Konuk Oyuncu
2014 Gurbette Aşk Maria
Tercih Formu Çiçek Kısa Film
Film
Yıl Film Rol Notlar
2011 Bir Zamanlar Anadolu'da Cemile Oyuncu

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Selena Oyuncuları ve Kadrosu". www.sinemalar.com. 14 Ekim 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Şubat 2021.