Ana menüyü aç

Caner Özyurtlu

Türk oyuncu ve yönetmen

Caner Özyurtlu (d. 23 Mayıs 1986, İstanbul), Türk oyuncu, senarist, film yönetmeni ve film yapımcısı.[1]

Caner Özyurtlu
Doğum 23 Mayıs 1986 (1986-05-23) (33 yaşında)
Türkiye İstanbul, Türkiye
Meslek Oyuncu, senarist, film yönetmeni, film yapımcısı
Etkin yıllar 2003-günümüz
Evlilik Müge Özen (e. 2013)

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Adı Rol Not
2004 Okul Ediz
2006 Sınav Kaan
2007 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu Ediz
2009 Ev Yapımcı, senarist ve yönetmen
2012 Görünmeyenler Yapımcı, senarist
2013 Nergis Hanım Yapımcı
2014 Ümmü Sibyan: Zifir Yapımcı
2015 Hayalet Dayı Caner
Hesapta Aşk
Yok Artık Necati Yapımcı, yönetmen
2020 Biz Böyleyiz Senarist, yönetmen
Televizyon
Yıl Adı Rol Not
2002 Dadı 3 bölümlük konuk oyuncu
2003 Hayat Bilgisi Hidayet Hoca'nın oğlu 4. bölüm
2004 Tam Pansiyon Ege
2005 Nefes Nefese Çağdaş
2006 Kızlar Yurdu Umutcan
2006-2008 Doktorlar Ayhan Kaplan
2007 Ters Yüz Pizzacı
2007-2009 Elveda Rumeli Namık
2008 Hastasıyız Kamil TV filmi
2011 Bizim Yenge Fatih
Tövbeler Tövbesi Bahtiyar
2014 Her Sevda Bir Veda Yılmaz
Ulan İstanbul Bahadır yonetmen
2016 Deli Saçması TV filmi, senarist

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Mehmet Çalışkan (26 Eylül 2015). "Şebnem Bozoklu ile Caner Özyurtlu HT MAGAZİN'e konuştu". HaberTürk. Erişim tarihi: 30 Ağustos 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle