Camila Mendes

Amerikalı oyuncu

Camila Carraro Mendes[2] (29 Haziran 1994)[3] Amerikalı oyuncu daha çok Veronica Lodge rolü ile yer aldığı The CW gençlik dizisi Riverdale'den bilinir.

Camila Mendes
Camila Mendes (48478818547) (cropped).jpg
Doğum Camila Carraro Mendes
29 Haziran 1994 (1994-06-29) (28 yaşında)[1]
Charlottesville, Virginia, Amerika
Mezun olduğu okul(lar) New York Üniversitesi
Meslek Oyuncular
Etkin yıllar 2017–günümüz

FilmografiDüzenle

dizileri ve filmleri
Yıl Başlık Rol Notlar
2017–günümüz Riverdale Veronica Lodge Başrol
2018 The New Romantic Morgan Film
2019 The Perfect Date Shelby Pace Film
2019 Coyote Lake Ester Film
2020 Palm Springs Tala Film
2020 Dangerous Lies Katie Film

Bulunduğu müzik videolarDüzenle

Yıl Başlık Sanatçılar Rol Ref.
2018 "Give a Little" Maggie Rogers Dansçı
"Side Effects" The Chainsmokers featuring Emily Warren Riley

KaynakçaDüzenle

  1. ^ @CamilaMendes (30 Haziran 2017). "thank you for all the birthday wishes and making 23 feel more interesting than it is❤️" (Tweet) – Twitter vasıtasıyla. 
  2. ^ "Camila Mendes". TV Guide. 12 Haziran 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mayıs 2017. 
  3. ^ "Camila Mendes Started Dating At A2 Pretty Young Age; Still Has A Boyfriend?". Live Ramp Up. 27 Ocak 2017. 23 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle