C. Thomas Howell

C. Thomas Howell (d. 7 Aralık 1966; Los Angeles, Kaliforniya), Amerikalı oyuncudur.

C. Thomas Howell
C. Thomas Howell 2013 (cropped).jpg
Doğum Christopher Thomas Howell
7 Aralık 1966
Los Angeles, Kaliforniya, ABD.
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1977 - günümüz
Evlilik Rae Dawn Chong (1989-1990)
Sylvie Anderson (1992-devam)
Çocuk(lar) Isabelle, Dashiell ve Liam

Filmografi (seçme)Düzenle

  • 2015 - Woodlawn
  • 2012 - The Amazing Spider-Man
  • 2011 - Cross
  • 2009 - American Pie 7: The Book of Love
  • 2008 - Big Game
  • 2008 - War of the Worlds 2: The Next Wave
  • 2006 - Hoboken Hollow
  • 2005 - The Lost Angel
  • 2005 - Glass Trap
  • 2005 - Ordinary Miracles
  • 2004 - Hidalgo
  • 2004 - The Hillside Strangler
  • 2004 - A Killer Within
  • 2003 - Net Games
  • 2003 - The Hitcher II: I've Been Waiting
  • 2003 - Gods and Generals
  • 2002 - Killer Bees
  • 1999 - The Prince and the Surfer
  • 1994 - Natural Selection
  • 1995 - Payback
  • 1992 - Breaking the Rules
  • 1990 - Side Out
  • 1986 - Soul Man
  • 1986 - The Hitcher
  • 1985 - Secret Admirer
  • 1984 - Tank
  • 1984 - Red Dawn
  • 1983 - The Outsiders
  • 1982 - E.T.: The Extra-Terrestrial
  • 1977 - It Happened One Christmas

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de C. Thomas Howell