Brian Bedford

Brian Bedford (16 Şubat 1935, Yorkshire- 13 Şubat 2016, Santa Barbara), İngiliz oyuncu.[1] 1973 versiyonlu Robin Hood filmiyle sivrilmiştir. 16 Şubat 1935'te İngiltere'de doğan oyuncu 13 Şubat 2016'da Santa Barbara Kaliforniya'da ölmüştür.

FilmografiDüzenle

  • 1957 : Miracle in Soho, Johnny
  • 1960 : Le Silence de la colère, Eddie
  • 1961 : Traitor in a Steel Helmet, lui-même
  • 1963 : The Punch and Judy Man, Şablon:1er Escort
  • 1965 : The Holy Terror, Billy Sims
  • 1966 : The Pad and How to Use It, Bob Handman
  • 1966 : Grand Prix (film), Scott Stoddard
  • 1973 : Robin des Bois (film, 1973), Robin des Bois
  • 1995 : Nixon (film), Clyde Tolson
  • 2002 : Mr. St. Nick, Jasper
  • 2004 : A Christmas Carol (tv filmi, 2004), Mr. Fezziwig
  • 2011 : L'Importance d'être Constant, Lady Bracknell

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "The Globe and Mail". 18 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Mayıs 2016. 

Dış bağlantılarDüzenle