Brian Austin Green

Amerikan aktör

Brian Austin Green (15 Temmuz 1973), Amerikalı oyuncudur. Terminator the sarah connor chronicles'da Derek reese rolünü canlandırmıştır. Beverly Hills, 90210 dizisindeki David Silver rolüyle tanınır. 2007'den 2020 yılına kadar Megan Fox ile beraberdi. Çift 2010 yılında evlenmiştir. 2020'nin Eylül ayında boşanmışlardır.

Brian Austin Green
Brian Austin Green.jpg
Brian Austin Green Comic-Con'da, Şubat 2008
Doğum 15 Temmuz 1973 (1973-07-15) (48 yaşında)
Van Nuys, Kaliforniya, ABD
Meslek oyuncu
Etkin yıllar 1987-günümüz
Evlilik Megan Fox (2010-günümüz)

FilmografiDüzenle

FilmDüzenle

  • Baby M (1988) Ryan Whitehead
  • Kid (1990) Metal Louie
  • An American Summer (1991) Charles 'Fin' Findley
  • Kickboxer 2: The Road Back (1991) Tommy
  • She Fought Alone (1995) Ethan
  • A Friend's Betrayal (1996) Paul
  • Her Costly Affair (1996) Jeff
  • Laws of Deception (1997) Cal Miller
  • Unwed Father (1997) Jason Kempler
  • Ronnie (2002) Stanley
  • Purgatory Flats (2002) Randy Mecklin
  • Bleach (2002) Zach
  • Southside (2003) Jack O'Malley
  • This Time Around (2003) Drew Hesler
  • Fish Without a Bicycle (2003) Ben
  • Domino (2005) kendisi
  • Grace (2006) Jimmy
  • Hollywood Familia (2006) kendisi
  • How to Lose Friends and Alienate People (2008) küçük rol
  • Impact Point (2008) Holden
  • Urgency (2008) Tony West
  • The Sandy Creek Girls (2009)
  • Croos (Türkçe adı;Çatışma-2011)

YönetmenDüzenle

  • Beverly Hills, 90210 (1 bölüm:The Final Proof, 2000)
  • Fish Without a Bicycle (2003)
  • The Vines

YapımcıDüzenle

  • Beverly Hills, 90210 (1990) televizyon series (yapımcı) (bilinmeyen bölümler,1998-1999)
  • Southside (2003/I) (yardımcı yapımcı)
  • Fathom

televizyon dizileriDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle