Bravest Warriors bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Bravest Warriors, Pendleton Ward (Adventure Time'ın yaratıcısı) tarafından yapılmış bir Amerikan web serisi çizgi dizisidir. Seri, Cartoon Hangover Youtube kanalı için Frederator Studios tarafından yapılmıştır.[1][2] Fred Seibert, Breehn Burns, Will McRobb ve Chris Viscardi dizinin yönetici yapımcılarıdır.[3]

3085 yılında yer alır, seri duygularının gücünü kullanarak sevimli yabancıları ve dünyalarını kurtarıp evreni dolaşan dört genç kahramanı anlatır.[4] Çizgi dizi, 8 Kasım 2012 tarihinde Frederator'ün Cartoon Hangover Youtube kanalında yayınlanmaya başlamıştır.[5] Serinin pilot bölümü, 10 Ocak 2009'da Frederator'ün Nicktoons kanalının üretken serisi olan Random! Cartoons için yapılmıştır. 24 Ekim 2012 tarihinde Boom! Studios tarafından çizgi romanları çıkmaya başlamıştır.[6]

Dizi, 2013'te En İyi Web Dizisi için Shorty Ödülü'nü kazanmış ve Annecy International Animated Film Festival'inde aday olmuştur.[7] Ayrıca, 2015 Webby Ödülü için ödüllendirilmiştir.[8]

20 Ekim 2016'da, Frederator Studios ve Nelvana, yeni gelecek bir Bravest Warriors televizyon serisi olacağını açıkladı.[9] Sonbahar 2018'de Teletoon'da yayınlanacaktır.[10]

Seri görünümüDüzenle

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
Pilot bölüm10 Ocak 2009 (2009-01-10)
1128 Kasım 2012 (2012-11-08)18 Temmuz 2013 (2013-07-18)
21217 Ekim 2013 (2013-10-17)12 Haziran 2014 (2014-06-12)
3610 Ocak 2017 (2017-01-10)7 Mart 2017 (2017-03-07)
45225 Aralık 2017 (2017-12-25)TBA (TBA)
Mini bölümler58 Ağustos 2013 (2013-08-08)13 Eylül 2013 (2013-09-13)

BölümlerDüzenle

Pilot bölüm (2009)Düzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
"The Bravest Warriors"Randy Myers & Pendleton WardPendleton Ward10 Ocak 2009 (2009-01-10)
Chris, Beth, Wallow ve Danny, beyin köpeklerini gıdıklama canavarından kurtarırlar.

1. Sezon (2012-2013)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiYapım kodu
11"Time Slime"Breehn BurnsTom King8 Kasım 2012 (2012-11-08)BW101
22"Emotion Lord"Breehn BurnsKris Wimberly15 Kasım 2012 (2012-11-15)BW102
33"Butter Lettuce"Breehn BurnsBrett Varon29 Kasım 2012 (2012-11-29)BW103
44"Memory Donk"Breehn BurnsTom King6 Aralık 2012 (2012-12-06)BW104
55"The Bunless"Breehn BurnsBob Boyle13 Aralık 2012 (2012-12-13)BW105
66"Lavarinth"Breehn BurnsJames Burks20 Aralık 2012 (2012-12-20)BW106
77"Gas Powered Stick"Breehn BurnsCarlos Ramos10 Ocak 2013 (2013-01-10)BW107
88"Dan Before Time"Breehn BurnsKris Wimberly24 Ocak 2013 (2013-01-24)BW108
99"Cereal Master"Breehn BurnsJeanette Moreno King7 Şubat 2013 (2013-02-07)BW110
1010"Ultra Wankershim"Breehn BurnsJames Burks21 Şubat 2013 (2013-02-21)BW111
1111"Catbug"Breehn BurnsTom King7 Mart 2013 (2013-03-07)BW112
12Lost Episode (Kayıp Bölüm)"Sugarbellies"Breehn BurnsRayfield Angrum18 Temmuz 2013 (2013-07-18)BW109

Mini bölümler (2013)Düzenle

Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihi
1"Moo-Phobia"Breehn BurnsNiki Yang8 Ağustos 2013 (2013-08-08)
2"DramaBug"Breehn BurnsTyler Chen15 Ağustos 2013 (2013-08-15)
3"Browser Fail"Breehn BurnsRyan Pequin22 Ağustos 2013 (2013-08-22)
4"Impossibomb"Breehn BurnsTyler Chen6 Eylül 2013 (2013-09-06)
5"Terrabeth Bytes"Breehn BurnsParker Simmons13 Eylül 2013 (2013-09-13)

2. Sezon (2013-2014)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiYapım kodu
131"Aeon Worm"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson17 Ekim 2013 (2013-10-17)BW201
142"RoboChris"Breehn BurnsRyan North31 Ekim 2013 (2013-10-31)BW202
153"Mexican Touchdown"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson14 Kasım 2013 (2013-11-14)BW203
164"Hamster Priest"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson5 Aralık 2013 (2013-12-05)BW204
175"Jelly Kid Forever"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson19 Aralık 2013 (2013-12-19)BW205
186"The Puppetyville Horror"Breehn BurnsJhonen Vasquez23 Ocak 2014 (2014-01-23)BW206
197"Catbug's Away Team"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson6 Şubat 2014 (2014-02-06)BW207
208"Merewif Tag"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson20 Şubat 2014 (2014-02-20)BW208
219"The Dimension Garden"Breehn BurnsNoelle Stevenson, Breehn Burns & Jason Johnson6 Mart 2014 (2014-03-06)BW209
2210"The Parasox Pub"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson22 Mayıs 2014 (2014-05-22)BW210
2311"Season of the Worm"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson5 Haziran 2014 (2014-06-05)BW211
2412"Season of the Mitch"Breehn BurnsBreehn Burns & Jason Johnson12 Haziran 2014 (2014-06-12)BW212

3. Sezon (2017)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiYapım kodu
251"Dan of Future Past"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson10 Ocak 2017 (2017-01-10)[11]BW301
262"Himmel Mancheese"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson10 Ocak 2017 (2017-01-10)BW302
273"Ghosts of the See-Through Zone"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson24 Ocak 2017 (2017-01-24)BW303
284"Fast Times at Saturn Oaks"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson7 Şubat 2017 (2017-02-07)BW304
295"Everything Is Okay"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson21 Şubat 2017 (2017-02-21)BW305
306"Emotion Fjord"Tom KingBreehn Burns & Jason Johnson7 Mart 2017 (2017-03-07)BW306

4. Sezon (2017-)Düzenle


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiYapım kodu
311"Whispers in the Morning"Adrian ThatcherBenjamin Townsend25 Aralık 2017 (2017-12-25)BW401
322"Chained to Your Side"Adrian ThatcherStephen W. Martin & Benjamin Townsend25 Aralık 2017 (2017-12-25)BW402
333"Mirror's Reflection"Adrian ThatcherRyan North12 Ocak 2018 (2018-01-12)BW403
344"You've Grown So Tall You've Grown So Fast"Adrian ThatcherKate Leth12 Ocak 2018 (2018-01-12)BW404
355"From The Inside Room"Adrian ThatcherZac Gorman (hikâye) & Benjamin Townsend26 Ocak 2018 (2018-01-26)BW405
366"All I Wish Is To Be Alone"Adrian ThatcherKevin Burke & Chris "Doc" Wyatt26 Ocak 2018 (2018-01-26)BW406
377"This Dance Ain't For Everybody"Adrian ThatcherGrace Ellis9 Şubat 2018 (2018-02-09)BW407
388"A Few Stolen Moments"Adrian ThatcherKelsey Calaitges9 Şubat 2018 (2018-02-09)BW408
399"No Need to Argue"Adrian ThatcherBenjamin Townsend23 Şubat 2018 (2018-02-23)BW409
4010"We Can Leave Your Friends Behind"Adrian ThatcherKevin Burke & Chris "Doc" Wyatt23 Şubat 2018 (2018-02-23)BW410
4111"Sit Down Sip Some Bouillabaisse"Adrian ThatcherSteve Wolfhard9 Mart 2018 (2018-03-09)BW411
4212"Living in a Powder Keg"Adrian ThatcherAmalia Levari9 Mart 2018 (2018-03-09)BW412
4313"This is Not My Beautiful House"Adrian ThatcherRandolph Heard23 Mart 2018 (2018-03-23)BW413
4414"Footprints by the Garden Tree"Adrian ThatcherGrace Ellis23 Mart 2018 (2018-03-23)BW414
4515"Think I'll Miss This One This Year"Adrian ThatcherBenjamin Townsend6 Nisan 2018 (2018-04-06)BW415
4616"Nothin' Stays the Same"Adrian ThatcherRyan North6 Nisan 2018 (2018-04-06)BW416
4717"I.O.U. For Your Love"Adrian ThatcherSteve Wolfhard20 Nisan 2018 (2018-04-20)BW417
4818"At Night When The Program's Through"Adrian ThatcherTyler Chen20 Nisan 2018 (2018-04-20)BW418
4919"All I Get Is Static"Adrian ThatcherKelsey Calaitges4 Mayıs 2018 (2018-05-04)BW419
5020"I'm Smitten, I'm Bitten, I'm Hooked, I'm Cooked"Adrian ThatcherSteve Wolfhard4 Mayıs 2018 (2018-05-04)BW420
5121"A (Apple) B (Banana) C (Chili)"Adrian ThatcherDerek Iverson18 Mayıs 2018 (2018-05-18)BW421
5222"Dance Into The Fire"Adrian ThatcherRandolph Heard18 Mayıs 2018 (2018-05-18)BW422
5323"Craft of the Father"Adrian ThatcherKelsey Calaitges1 Haziran 2018 (2018-06-01)BW423
5424"One in a Million Girls"Adrian ThatcherKelsey Calaitges1 Haziran 2018 (2018-06-01)BW424
5525"Enough To Last a Lifetime"Adrian ThatcherTyler Chen15 Haziran 2018 (2018-06-15)BW425
5626"Will Things Ever Be The Same Again?"Adrian ThatcherJoey Comeau & Benjamin Townsend15 Haziran 2018 (2018-06-15)BW426

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 5 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 11 Mart 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  3. ^ https://www.youtube.com/watch?v=Mc--PXN41xcf
  4. ^ "Arşivlenmiş kopya". 18 Ocak 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  5. ^ "Arşivlenmiş kopya". 25 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  6. ^ "Arşivlenmiş kopya". 25 Ekim 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  7. ^ "Arşivlenmiş kopya". 1 Nisan 2013 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Nisan 2013. 
  8. ^ http://www.webbyawards.com/winners/2015/online-film-video/general-film-categories/animation/
  9. ^ http://kidscreen.com/2016/10/19/nelvana-rebrands-as-corus-2016-revenues-rise-44/
  10. ^ http://www.animationmagazine.net/tv/nelvana-brings-first-bravest-warriors-broadcast-season-on-mip-quest/
  11. ^ https://www.youtube.com/watch?v=ki-iKmiDigg