Ana menüyü aç

Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen, (d. 3 Mart 1961) , Danimarkalı aktris. 2010 yapımı dram filmi Smukke mennesker ile sivrildi.

FilmografiDüzenle

  • Planetens spejle (1992)
  • Russian Pizza Blues (1992)
  • Kun en pige (1995)
  • Nonnebørn (1997)
  • Idioterna (1998)
  • Klinkevals (1999)
  • Fruen på Hamre (2000)
  • Juliane (2000)
  • Send mere slik (2001)
  • At klappe med een hånd (2001)
  • De gröna slaktarna (2003)
  • Silkevejen (2004)
  • Anklaget (2005)
  • Voksne mennesker (2005)
  • Der var engang en dreng (2006)
  • Erik Nietzsche - De unge år (2007)
  • Hämnden (2010)

Tv serisiDüzenle

  • Strisser på Samsø (1997-1998) Sezon - 1,2,3,4 ve 6
  • Krönikan (2003-2005) Sezon - 1,3,6 ve 13

TiyatroDüzenle

  • Alletiders nisse (1995, 2006)
  • Jesus Och Josefine (2003)
  • Jul i Valhal (2005)

Dış bağlantılarDüzenle