Bobby Cannavale

Robert M. "Bobby" Cannavale, (3 Mayıs 1970; Union City, New Jersey), Amerikalı oyuncudur. 1999-2001 yılları arası yer aldığı televizyon dizisi Third Watch 'da canlandırdığı itfaiyeci Roberto Caffey rolüyle tanındı.[1]

FilmografiDüzenle

  • 1998-1999: Trinity (televizyon-dizisi) (7 bölüm)
  • 1999-2001: Third Watch (televizyon-dizisi) (38 bölüm)
  • 2002: Ally McBeal (6 bölüm)
  • 2003: Station Agent
  • 2004: Shall We Dance?
  • 2004-2006: Will & Grace (15 bölüm)
  • 2006: Snakes on a Plane
  • 2006: Fast Food Nation
  • 2008-2009: Cold Case (televizyon-dizisi) (7 bölüm)
  • 2009: Cupid (7 bölüm)
  • 2009: Snuten i varuhuset
  • 2010: The Other Guys
  • 2011: Win Win
  • 2012: Boardwalk Empire (12 bölüm)
  • 2012-2013: Nurse Jackie (12 bölüm)
  • 2013: Movie 43
  • 2013: Parker
  • 2013: Blue Jasmine
  • 2014: Chef
  • 2014: Annie
  • 2015: Spy
  • 2015: Ant-Man
  • 2015: Danny Collins
  • 2018: Ant-Man ve Wasp

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "This day in history" 29 Kasım 2019 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi.. NewsTelegram.com. May 3, 2007

Dış bağlantılarDüzenle

IMDb'de Bobby Cannavale