Birsu Demir

Birsu Demir (d. 14 Mayıs 1999, İstanbul), Türk oyuncu.

Birsu Demir
Doğum 14 Mayıs 1999 (1999-05-14) (23 yaşında)
İstanbul
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2004 - 2015

FilmografisiDüzenle

Dizi ve Sinema
Yıl Yapım Rol
2004 Büyük Buluşma Büşra
2005 Beşinci Boyut Sude
2007 Bir Demet Tiyatro Ayça
Kara Yılan Zeyno
Genco Yumurcak
2009 Kanal-i-zasyon Su
2010 Kars Öyküleri
2011-2013 Alemin Kıralı Oben Kıral
2012 Şefkat Tepe Köylü
2014 Otel Divane Peri
2015 Son Çıkış Kevser Şencan

KaynakçaDüzenle