Better Call Saul bölümleri listesi

Vikimedya liste maddesi

Better Call Saul, Vince Gilligan ve Peter Gould tarafından yaratılmış bir Amerikan televizyon drama dizisidir. Dizi, Gilligan'ın önceki dizisi Breaking Bad'in (2008-2013) prequel ve spin-off'udur. Dizi, 8 Şubat 2015'te AMC'de gösterime girmiştir.[1]

Genel bakış değiştir

SezonBölüm
sayısı
Orijinal yayın tarihi
Başlangıç tarihiBitiş tarihi
1108 Şubat 2015 (2015-02-08)6 Nisan 2015 (2015-04-06)
21015 Şubat 2016 (2016-02-15)18 Nisan 2016 (2016-04-18)
31010 Nisan 2017 (2017-04-10)19 Haziran 2017 (2017-06-19)
4106 Ağustos 2018 (2018-08-06)8 Ekim 2018 (2018-10-08)
51023 Şubat 2020 (2020-02-23)20 Nisan 2020 (2020-04-20)
613718 Nisan 2022 (2022-04-18)23 Mayıs 2022 (2022-05-23)
611 Temmuz 2022 (2022-07-11)15 Ağustos 2022 (2022-08-15)

Sezonlar değiştir

Sezon 1 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
11"Uno"Vince GilliganVince Gilligan & Peter Gould8 Şubat 2015 (2015-02-08)6.88[3]
22"Mijo"Michelle MacLarenPeter Gould9 Şubat 2015 (2015-02-09)3.42[4]
33"Nacho"Terry McDonoughThomas Schnauz16 Şubat 2015 (2015-02-16)3.23[5]
44"Hero"Colin BuckseyGennifer Hutchison23 Şubat 2015 (2015-02-23)2.87[6]
55"Alpine Shepherd Boy"Nicole KassellBradley Paul2 Mart 2015 (2015-03-02)2.71[7]
66"Five-O"Adam BernsteinGordon Smith9 Mart 2015 (2015-03-09)2.57[8]
77"Bingo"Larysa KondrackiGennifer Hutchison16 Mart 2015 (2015-03-16)2.67[9]
88"RICO"Colin BuckseyGordon Smith23 Mart 2015 (2015-03-23)2.87[10]
99"Pimento"Thomas SchnauzThomas Schnauz30 Mart 2015 (2015-03-30)2.38[11]
1010"Marco"Peter GouldPeter Gould6 Nisan 2015 (2015-04-06)2.53[12]

Sezon 2 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
111"Switch"Thomas SchnauzThomas Schnauz15 Şubat 2016 (2016-02-15)2.57[13]
122"Cobbler"Terry McDonoughGennifer Hutchison22 Şubat 2016 (2016-02-22)2.23[14]
133"Amarillo"Scott WinantJonathan Glatzer29 Şubat 2016 (2016-02-29)2.20[15]
144"Gloves Off"Adam BernsteinGordon Smith7 Mart 2016 (2016-03-07)2.20[16]
155"Rebecca"John ShibanAnn Cherkis14 Mart 2016 (2016-03-14)1.99[17]
166"Bali Ha'i"Michael SlovisGennifer Hutchison21 Mart 2016 (2016-03-21)2.11[18]
177"Inflatable"Colin BuckseyGordon Smith28 Mart 2016 (2016-03-28)2.03[19]
188"Fifi"Larysa KondrackiThomas Schnauz4 Nisan 2016 (2016-04-04)1.93[20]
199"Nailed"Peter GouldPeter Gould11 Nisan 2016 (2016-04-11)2.06[21]
2010"Klick"Vince GilliganHeather Marion & Vince Gilligan18 Nisan 2016 (2016-04-18)2.26[22]

Sezon 3 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
211"Mabel"Vince GilliganVince Gilligan & Peter Gould10 Nisan 2017 (2017-04-10)1.81[23]
222"Witness"Vince GilliganThomas Schnauz17 Nisan 2017 (2017-04-17)1.46[24]
233"Sunk Costs"John ShibanGennifer Hutchison24 Nisan 2017 (2017-04-24)1.52[25]
244"Sabrosito"Thomas SchnauzJonathan Glatzer1 Mayıs 2017 (2017-05-01)1.56[26]
255"Chicanery"Daniel SackheimGordon Smith8 Mayıs 2017 (2017-05-08)1.76[27]
266"Off Brand"Keith GordonAnn Cherkis15 Mayıs 2017 (2017-05-15)1.72[28]
277"Expenses"Thomas SchnauzThomas Schnauz22 Mayıs 2017 (2017-05-22)1.65[29]
288"Slip"Adam BernsteinHeather Marion5 Haziran 2017 (2017-06-05)1.63[30]
299"Fall"Minkie SpiroGordon Smith12 Haziran 2017 (2017-06-12)1.47[31]
3010"Lantern"Peter GouldGennifer Hutchison19 Haziran 2017 (2017-06-19)1.85[32]

Sezon 4 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
311"Smoke"Minkie SpiroPeter Gould6 Ağustos 2018 (2018-08-06)1.77[33]
322"Breathe"Michelle MacLarenThomas Schnauz13 Ağustos 2018 (2018-08-13)1.55[34]
333"Something Beautiful"Daniel SackheimGordon Smith20 Ağustos 2018 (2018-08-20)1.51[35]
344"Talk"John ShibanHeather Marion27 Ağustos 2018 (2018-08-27)1.53[36]
355"Quite a Ride"Michael MorrisAnn Cherkis3 Eylül 2018 (2018-09-03)1.53[37]
366"Piñata"Andrew StantonGennifer Hutchison10 Eylül 2018 (2018-09-10)1.40[38]
377"Something Stupid"Deborah ChowAlison Tatlock17 Eylül 2018 (2018-09-17)1.35[39]
388"Coushatta"Jim McKayGordon Smith24 Eylül 2018 (2018-09-24)1.37[40]
399"Wiedersehen"Vince GilliganGennifer Hutchison1 Ekim 2018 (2018-10-01)1.35[41]
4010"Winner"Adam BernsteinPeter Gould & Thomas Schnauz8 Ekim 2018 (2018-10-08)1.53[42]

Sezon 5 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
411"Magic Man"Bronwen HughesPeter Gould23 Şubat 2020 (2020-02-23)1.60[43]
422"50% Off"Norberto BarbaAlison Tatlock24 Şubat 2020 (2020-02-24)1.06[44]
433"The Guy for This"Michael MorrisAnn Cherkis2 Mart 2020 (2020-03-02)1.18[45]
444"Namaste"Gordon SmithGordon Smith9 Mart 2020 (2020-03-09)1.22[46]
455"Dedicado a Max"Jim McKayHeather Marion16 Mart 2020 (2020-03-16)1.45[47]
466"Wexler v. Goodman"Michael MorrisThomas Schnauz23 Mart 2020 (2020-03-23)1.40[48]
477"JMM"Melissa BernsteinAlison Tatlock30 Mart 2020 (2020-03-30)1.30[49]
488"Bagman"Vince Gilligan[50]Gordon Smith6 Nisan 2020 (2020-04-06)1.42[51]
499"Bad Choice Road"Thomas SchnauzThomas Schnauz13 Nisan 2020 (2020-04-13)1.51[52]
5010"Something Unforgivable"Peter GouldPeter Gould & Ariel Levine20 Nisan 2020 (2020-04-20)1.59[53]

Sezon 6 değiştir


genel

sezon
Bölüm adıYönetmenSenaristYayın tarihiABD seyircisi
(milyon)
Kısım 1
511"Wine and Roses"Michael MorrisPeter Gould18 Nisan 2022 (2022-04-18)1.42[54]
522"Carrot and Stick"Vince GilliganThomas Schnauz & Ariel Levine18 Nisan 2022 (2022-04-18)1.16[54]
533"Rock and Hard Place"Gordon SmithGordon Smith25 Nisan 2022 (2022-04-25)1.16[55]
544"Hit and Run"Rhea SeehornAnn Cherkis2 Mayıs 2022 (2022-05-02)1.16[56]
555"Black and Blue"Melissa BernsteinAlison Tatlock9 Mayıs 2022 (2022-05-09)1.22[57]
566"Axe and Grind"Giancarlo EspositoAriel Levine16 Mayıs 2022 (2022-05-16)1.13[58]
577"Plan and Execution"Thomas SchnauzThomas Schnauz23 Mayıs 2022 (2022-05-23)1.19[59]
Kısım 2
588"Point and Shoot"Vince GilliganGordon Smith11 Temmuz 2022 (2022-07-11)1.16[60]
599"Fun and Games"Michael MorrisAnn Cherkis18 Temmuz 2022 (2022-07-18)1.22[61]
6010"Nippy"Michelle MacLarenAlison Tatlock25 Temmuz 2022 (2022-07-25)1.20[62]
6111"Breaking Bad"Thomas SchnauzThomas Schnauz1 Ağustos 2022 (2022-08-01)1.34[63]
6212"Waterworks"Vince GilliganVince Gilligan8 Ağustos 2022 (2022-08-08)1.32[64]
6313"Saul Gone"Peter GouldPeter Gould15 Ağustos 2022 (2022-08-15)1.80[65]

Reytingler değiştir

Better Call Saul : B.D. bölüm başı izleyicileri (milyon)
sezonBölüm numarasıOrtalama
12345678910111213
16.883.423.232.872.712.572.672.872.382.53N/A3.21
22.572.232.202.201.992.112.031.932.062.26N/A2.16
31.811.461.521.561.761.721.651.631.471.85N/A1.64
41.771.551.511.531.531.401.351.371.351.53N/A1.49
51.601.061.181.221.451.401.301.421.511.59N/A1.37
61.421.161.161.161.221.131.191.161.221.201.341.321.801.27
İzleyici ölçümü Nielsen Media Research tarafından yapıldı.[66]

Ayrıca bakınız değiştir

Kaynakça değiştir

  1. ^ Roots, Kimberly (20 Kasım 2014). "Better Call Saul Gets Two-Night February Premiere on AMC". TVLine. 23 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Kasım 2014. 
  2. ^ "Shows A-Z – Better Call Saul on AMC". The Futon Critic. Erişim tarihi: 11 Şubat 2022. 
  3. ^ Kondolojy, Amanda (10 Şubat 2015). "Sunday Cable Ratings: 'The Walking Dead' Tops Night + 'Better Call Saul', 'Talking Dead', 'The Real Housewives of Atlanta' & More". TV by the Numbers. 20 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2015. 
  4. ^ Kondolojy, Amanda (10 Şubat 2015). "Monday Cable Ratings: 'Better Call Saul' Tops Night + 'Love & Hip-Hop', 'Monday Night RAW', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. 26 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Şubat 2015. 
  5. ^ "Better Call Saul - Episode Guide". Zap2it. 21 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2015. 
  6. ^ Kondolojy, Amanda (24 Şubat 2015). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Tops Night + 'Love & Hip Hop', 'Better Call Saul', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. 25 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Şubat 2015. 
  7. ^ Bibel, Sara (3 Mart 2015). "Monday Cable Ratings: 'Love & Hip Hop' Wins Night, 'WWE Raw', 'Better Call Saul', 'Vanderpump Rules', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 6 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2015. 
  8. ^ Kondolojy, Amanda (10 Mart 2015). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Tops Night + 'Love & Hip-Hop', 'Better Call Saul', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. 12 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2015. 
  9. ^ Bibel, Sara (17 Mart 2015). "Monday Cable Ratings: 'WWE Raw' Wins Night, 'Better Call Saul', 'Bates Motel', 'Love & Hip Hop', 'The Fosters' & More". TV by the Numbers. 19 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2015. 
  10. ^ Kondolojy, Amanda (24 Mart 2015). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night RAW' Tops Night + 'Love & Hop-Hop', 'Better Call Saul', 'Teen Mom' & More". TV by the Numbers. 28 Mart 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2015. 
  11. ^ Bibel, Sara (31 Mart 2015). "Monday Cable Ratings: Comedy Central Roast Wins Night, 'WWE Raw', 'Better Call Saul', 'Teen Mom', 'Bates Motel' & More". TV by the Numbers. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mart 2015. 
  12. ^ Kondolojy, Amanda (7 Nisan 2015). "Monday Cable Ratings: 'Monday Night Raw' Tops Night + 'Love & Hip Hop', 'Better Call Saul', 'Black Ink Crew' & More". TV by the Numbers. 10 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2015. 
  13. ^ Welch, Alex (17 Şubat 2016). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' stays steady, 'Better Call Saul' premieres low". TV by the Numbers. 19 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2019. 
  14. ^ Welch, Alex (23 Şubat 2016). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' reigns supreme, 'Better Call Saul' falls". TV by the Numbers. 25 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2019. 
  15. ^ Welch, Alex (2 Mart 2016). "Monday cable ratings: 'Love and Hip Hop' leads the night, "Street Outlaws" falls". TV by the Numbers. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2019. 
  16. ^ Welch, Alex (8 Mart 2016). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' wins the night". TV by the Numbers. 9 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Aralık 2019. 
  17. ^ Welch, Alex (15 Mart 2016). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' and 'Bates Motel' fall". TV by the Numbers. 17 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  18. ^ Welch, Alex (22 Mart 2016). "Monday cable ratings: 'Love and Hip Hop' leads, 'WWE Raw' falls". TV by the Numbers. 25 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  19. ^ Porter, Rick (30 Mart 2016). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop' reunion and 'WWE Raw' stay on top". TV by the Numbers. 2 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  20. ^ Welch, Alex (5 Nisan 2016). "Monday cable ratings: NCAA Championship dominates". TV by the Numbers. 6 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  21. ^ Welch, Alex (12 Nisan 2016). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' and 'Teen Mom' hold steady". TV by the Numbers. 13 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  22. ^ Welch, Alex (19 Nisan 2016). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' finale holds steady, NBA Playoffs soar". TV by the Numbers. 20 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Aralık 2019. 
  23. ^ Welch, Alex (11 Nisan 2017). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' premieres low, 'Love & Hip Hop' ticks up". TV by the Numbers. 12 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  24. ^ Welch, Alex (18 Nisan 2017). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' hits series low, 'Bates Motel' holds steady". TV by the Numbers. 19 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  25. ^ Welch, Alex (25 Nisan 2017). "Monday cable ratings: 'Bates Motel' series finale rises, 'WWE Raw' dips". TV by the Numbers. 25 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  26. ^ Welch, Alex (2 Mayıs 2017). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop' takes a hit, 'Better Call Saul' ticks up". TV by the Numbers. 2 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  27. ^ Welch, Alex (9 Mayıs 2017). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop' ticks up, 'WWE Raw' dips". TV by the Numbers. 10 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  28. ^ Welch, Alex (16 Mayıs 2017). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' holds steady, 'Better Call Saul' dips". TV by the Numbers. 19 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  29. ^ Welch, Alex (23 Mayıs 2017). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop: Atlanta' and 'Better Call Saul' tick up". TV by the Numbers. 23 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  30. ^ Welch, Alex (6 Haziran 2017). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop' wins the night, 'Better Call Saul' dips". TV by the Numbers. 7 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  31. ^ Welch, Alex (13 Haziran 2017). "Monday cable ratings: 'Love & Hip Hop: Atlanta' leads, 'WWE Raw' dips". TV by the Numbers. 14 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  32. ^ Welch, Alex (20 Haziran 2017). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' season finale ticks up". TV by the Numbers. 21 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Aralık 2019. 
  33. ^ Welch, Alex (7 Ağustos 2018). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' returns down, 'WWE Raw' slips". TV by the Numbers. 8 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Ağustos 2018. 
  34. ^ Welch, Alex (14 Ağustos 2018). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' ticks up, 'Better Call Saul' dips". TV by the Numbers. 15 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ağustos 2018. 
  35. ^ Welch, Alex (21 Ağustos 2018). "Monday cable ratings: VMAs fall again, 'WWE Raw' leads the night". TV by the Numbers. 21 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Ağustos 2018. 
  36. ^ Welch, Alex (28 Ağustos 2018). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' holds steady, 'Love & Hip Hop: Hollywood' ticks down". TV by the Numbers. 29 Ağustos 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ağustos 2018. 
  37. ^ Welch, Alex (5 Eylül 2018). "Monday cable ratings: 'WWE Raw' holds steady, 'Love & Hip Hop: Hollywood' ticks back up". TV by the Numbers. 6 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Eylül 2018. 
  38. ^ Welch, Alex (11 Eylül 2018). "Monday cable ratings: 'Monday Night Football' easily leads, 'Better Call Saul' stays steady". TV by the Numbers. 11 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Eylül 2018. 
  39. ^ Welch, Alex (18 Eylül 2018). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' stays steady, 'Monday Night Football' ticks up". TV by the Numbers. 19 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Eylül 2018. 
  40. ^ Welch, Alex (25 Eylül 2018). "Monday cable ratings: 'Monday Night Football' stays firmly on top, 'WWE Raw' falls". TV by the Numbers. 26 Eylül 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Eylül 2018. 
  41. ^ Welch, Alex (2 Ekim 2018). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' holds steady, 'Love & Hip Hop: Hollywood' ticks up". TV by the Numbers. 3 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ekim 2018. 
  42. ^ Welch, Alex (9 Ekim 2018). "Monday cable ratings: 'Better Call Saul' finale holds steady, 'Love & Hip Hop: Hollywood' dips". TV by the Numbers. 10 Ekim 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ekim 2018. 
  43. ^ Metcalf, Mitch (25 Şubat 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Sunday Cable Originals & Network Finals: 2.23.2020". Showbuzz Daily. 25 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  44. ^ Metcalf, Mitch (25 Şubat 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 2.24.2020". Showbuzz Daily. 25 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Şubat 2020. 
  45. ^ Metcalf, Mitch (3 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 3.2.2020". Showbuzz Daily. 3 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2020. 
  46. ^ Metcalf, Mitch (10 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 3.9.2020". Showbuzz Daily. 17 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2020. 
  47. ^ Metcalf, Mitch (17 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 3.16.2020". Showbuzz Daily. 17 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2020. 
  48. ^ Metcalf, Mitch (24 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 3.23.2020". Showbuzz Daily. 24 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mart 2020. 
  49. ^ Metcalf, Mitch (31 Mart 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 3.30.2020". Showbuzz Daily. 3 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Mart 2020. 
  50. ^ The Rich Eisen Show (7 Ekim 2019). "Vince Gilligan Talks Netflix's "El Camino: A Breaking Bad Movie" with Rich Eisen – Full Interview". Event occurs at 14:55. 9 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Aralık 2019 – YouTube vasıtasıyla. 
  51. ^ Metcalf, Mitch (7 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 4.6.2020". Showbuzz Daily. 8 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Nisan 2020. 
  52. ^ Metcalf, Mitch (14 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 4.13.2020". Showbuzz Daily. 20 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Nisan 2020. 
  53. ^ Metcalf, Mitch (21 Nisan 2020). "Updated: ShowBuzzDaily's Top 150 Monday Cable Originals & Network Finals: 4.20.2020". Showbuzz Daily. 21 Nisan 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2020. 
  54. ^ a b Metcalf, Mitch (19 Nisan 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 4.18.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 19 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2022. 
  55. ^ Metcalf, Mitch (26 Nisan 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 4.25.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 26 Nisan 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Nisan 2022. 
  56. ^ Metcalf, Mitch (3 Mayıs 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 5.2.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 4 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mayıs 2022. 
  57. ^ Metcalf, Mitch (10 Mayıs 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 5.9.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 11 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2022. 
  58. ^ Metcalf, Mitch (17 Mayıs 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 5.16.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 17 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mayıs 2022. 
  59. ^ Metcalf, Mitch (24 Mayıs 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 5.23.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 24 Mayıs 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Mayıs 2022. 
  60. ^ Metcalf, Mitch (12 Temmuz 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 7.11.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 15 Temmuz 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Temmuz 2022. 
  61. ^ Metcalf, Mitch (19 Temmuz 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 7.18.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 20 Temmuz 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Temmuz 2022. 
  62. ^ Metcalf, Mitch (26 Temmuz 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 7.25.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 27 Temmuz 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Temmuz 2022. 
  63. ^ Metcalf, Mitch (2 Ağustos 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 8.1.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 2 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Ağustos 2022. 
  64. ^ Metcalf, Mitch (9 Ağustos 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 8.8.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 10 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Ağustos 2022. 
  65. ^ Salem, Mitch (16 Ağustos 2022). "ShowBuzzDaily's Monday 8.15.2022 Top 150 Cable Originals & Network Finals Updated". ShowBuzzDaily. 16 Ağustos 2022 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ağustos 2022. 
  66. ^ 1. sezon: "Better Call Saul: Season One Ratings". TV Series Finale. 7 Nisan 2015. 15 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 

    2. sezon: "Better Call Saul: Season Two Ratings". TV Series Finale. 19 Nisan 2016. 15 Kasım 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 


    3. sezon: "Better Call Saul: Season Three Ratings". TV Series Finale. 29 Temmuz 2018. 13 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 


    4. sezon: "Better Call Saul: Season Four Ratings". TV Series Finale. 9 Ekim 2018. 13 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 


    5. sezon: "Better Call Saul: Season Five Ratings". TV Series Finale. 25 Şubat 2020. 13 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 


    6. sezon: "Better Call Saul: Season Six Ratings". TV Series Finale. 19 Nisan 2022. 13 Kasım 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Nisan 2022. 

Dış bağlantılar değiştir