Bengi İdil Uras

Türk aktris

Bengi İdil Uras (16 Aralık 1989, İstanbul[1]) Türk dizi oyuncusu.[2][3] Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.[4]

Bengi İdil Uras
BENGİ İDİL URAS.jpg
Doğum 16 Aralık 1989 (1989-12-16) (32 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet Türk
Eğitim Haliç Üniversitesi
Meslek Oyuncu

FilmografisiDüzenle

Televizyon
Yıl Yapım Rol
2003 Lise Defteri -
2008-2014 Unutma Beni Elvan
2009 Kız Kaçıran Asalet
2010 İhanet Nebahat
2013 Babam Sınıfta Kaldı Buse[5]
2013 Yabancı Gelin -
2014 Boynu Bükükler Hülya
2015 Ne Münasebet Çisil[6]
2020 Şaşkın Bakkal 216 Didem
Sinema ve TV Filmleri
Yıl Yapım Rol
2015 Karaman'ın Koyunu Cavidan
2015 Can Tertip Bağdagül
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler Çiğdem, Yaren
2016 Seviyorum Ama Arkadaşça
2019 Kim Daha Mutlu? Bilge

Tiyatro oyunlarıDüzenle

Tiyatro oyunları
Yıl Oyun Durumu
Hayal Et Sona erdi
2016 Tuhaf Bir Pazar Günü Sahnede

Dış bağlantılarDüzenle

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Bengi İdil Uras". Velhancantay.com sitesi. Erişim tarihi: 19 Mart 2021. 
  2. ^ "Bengi İdil Uras IMDb profili". 16 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  3. ^ "Bengi İdil Uras diziler.com profili". 17 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  4. ^ "Bengi İdil Uras kimdir?". 1 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  5. ^ Babam Sınıfta Kaldı dizi oyuncuları 19 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Fox Türkiye
  6. ^ "Ne Münasebet oyuncuları". 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016.