Bengi İdil Uras

Türk oyuncu

Bengi İdil Uras (16 Aralık 1989, İstanbul[1]), Türk dizi oyuncusu.[2][3] Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.[4]

Bengi İdil Uras
Doğum16 Aralık 1989 (34 yaşında)
İstanbul, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimHaliç Üniversitesi
MeslekOyuncu

Filmografisi değiştir

Televizyon
Yıl Yapım Rol
2003 Lise Defteri -
2008-2014 Unutma Beni Elvan
2009 Kız Kaçıran Asalet
2010 İhanet Nebahat
2013 Babam Sınıfta Kaldı Buse[5]
2013 Yabancı Gelin -
2014 Boynu Bükükler Hülya
2015 Ne Münasebet Çisil[6]
2020 Şaşkın Bakkal 216 Didem
İnternet
Yıl Yapım Rol
2023 Eyvah! Ramazan Bey Dürdane
Sinema ve TV filmleri
Yıl Yapım Rol
2015 Karaman'ın Koyunu Cavidan
2015 Can Tertip Bağdagül
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler Çiğdem / Yaren
2016 Seviyorum Ama Arkadaşça Zuzu
2019 Kim Daha Mutlu? Bilge
2021 Zoraki Misafir Yeşim
2022 Sadece Bir Gece Derin

Tiyatro oyunları değiştir

Yıl Oyun Durumu
Hayal Et Sona erdi
2016 Tuhaf Bir Pazar Günü Sona erdi

Kaynakça değiştir

  1. ^ "Bengi İdil Uras". Velhancantay.com sitesi. Erişim tarihi: 19 Mart 2021. [ölü/kırık bağlantı]
  2. ^ "Bengi İdil Uras IMDb profili". 16 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  3. ^ "Bengi İdil Uras diziler.com profili". 17 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  4. ^ "Bengi İdil Uras kimdir?". 1 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 
  5. ^ Babam Sınıfta Kaldı dizi oyuncuları 19 Şubat 2016 tarihinde Wayback Machine sitesinde arşivlendi. Fox Türkiye
  6. ^ "Ne Münasebet oyuncuları". 8 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Şubat 2016. 

Dış bağlantılar değiştir