Barry Gibb

Barry Gibb

Barry Alan Crompton Gibb (d. 1 Eylül 1946, Birleşik Krallık), şarkıcı, söz yazarı ve yapımcı.

Kardeşleri Robin Gibb ve Maurice Gibb ile kurduğu, albüm satışlarına göre tüm zamanların en başarılı pop grubu Bee Gees üyesidir. Üçlü, Avustralya'da müzik kariyerlerine başladı. Yakaladıkları başarıdan sonra İngiltere'ye döndüler. Barry şarkıların çoğunu kadın sesine yakın tiz bir ses ile seslendirir.

DiskografiDüzenle

AlbümleriDüzenle

  • 1970: The Kid's No Good (Yayımlanmadı)
  • 1984: Now Voyager
  • 1988: Hawks (Soundtrack album)
  • 2006: The Eaten Alive Demos (iTunes)
  • 2006: The Guilty Demos (iTunes)
  • 2006: The Eyes That See In The Dark Demos (iTunes)
  • 2006: The Heartbreaker Demos (iTunes)

TeklileriDüzenle