Ana menüyü aç
Barbara Sarafian

Barbara Sarafian (d. 16 Nisan 1968, Gent), Belçikalı oyuncu.

FilmografiDüzenle

  • 1994: Pasta!
  • 1996: The Way to Dusty Death
  • 2000: Die Festung II: Die Rückkehr (Fortress 2: Re-Entry)
  • 2001: The Point Men
  • 2007–2012: Pieter Aspe – Mord in Brügge (Aspe, Fernsehserie, zwei Folgen)
  • 2008: Neulich in Belgien (Aanrijding in Moscou)
  • 2009: SM-rechter
  • 2010: Marieke und die Männer (Marieke, Marieke)
  • 2011: Bullhead (Rundskop)
  • 2011: Isabelle
  • 2012: Allez, Eddy!
  • 2012: Hemel

Dış bağlantılarDüzenle