Barış Kılıç

Barış Kılıç (d. 21 Şubat 1978) Türk oyuncudur.[1]

Barış Kılıç
Doğum 21 Şubat 1978 (1978-02-21) (43 yaşında)
Arguvan, Malatya, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2004-günümüz

HayatıDüzenle

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde Aybars karakterini canlandırarak yaşadı.

FilmografiDüzenle

Dizi
Yıl Adı Rol Notlar
2021- Uzak Şehrin Masalı Kürşat Başrol Oyuncusu
2019-2021 Yasak Elma Kaya Ekinci
2017 Evlat Kokusu Aslan Akbaş
2014-2016 Güllerin Savaşı Ömer Hekimoğlu
2012-2013 Merhaba Hayat Burak
2011-2012 Adını Feriha Koydum Levent Seymen Yardımcı Oyuncusu
2009 Aynadaki Düşman Kaan Candemir Yardımcı Oyuncusu
2007 Leylan Yaman Yardımcı Oyuncusu
2007 Vazgeç Gönlüm Mert Yardımcı Oyuncusu
2004 Bütün Çocuklarım Aybars Yardımcı Oyuncusu
Sinema
Yıl Adı Rol Notlar
2014 Seni Seviyorum Adamım Berk Başrol oyuncusu

KaynakçaDüzenle