Barış Kılıç (d. 21 Şubat 1978, Malatya[1]), Türk oyuncudur.[2]

Barış Kılıç
Doğum21 Şubat 1978 (46 yaşında)
Arguvan, Malatya, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekOyuncu
Etkin yıllar2004-günümüz
Evlilik
Ayşegül Kılıç (e. 2007)
Çocuk(lar)2

Hayatı değiştir

21 Şubat 1978 tarihinde Malatya’nın Arguvan ilçesinde doğmuştur. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur.[1] İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan Bütün Çocuklarım dizisinde Aybars karakterini canlandırarak yaşadı. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle çıkış yaptı ve oldukça tanındı. Barış Kılıç’ın tek sinema deneyimi Seni Seviyorum Adamım filmi olmuştur. 2007 yılında Ayşegül Özay ile evlendi. Batu ve Emir adında iki çocuğu vardır. Şimdilerde ise, Kızılcık Şerbeti dizisinde “Ömer Ünal” karakterini canlandırmaktadır.

Filmografisi değiştir

Sinema
Yıl Yapım Rol Notlar
2014 Seni Seviyorum Adamım Berk Başrol oyuncusu
Televizyon
Yıl Yapım Rol Notlar
2004 Bütün Çocuklarım Aybars Yardımcı oyuncu
2007 Vazgeç Gönlüm Mert
Leylan Yaman
2009 Aynadaki Düşman Kaan Candemir
2009-2010 Sakarya Fırat Berat Tekintaş
2011-2012 Adını Feriha Koydum Levent Seymen
2012-2013 Merhaba Hayat Burak
2014-2016 Güllerin Savaşı Ömer Hekimoğlu Başrol oyuncusu
2016 Oyunbozan Emre
2017 Evlat Kokusu Aslan Akbaş
2019-2021 Yasak Elma Kaya Ekinci
2021 Uzak Şehrin Masalı Kürşat Eroğlu
2022 Evlilik Hakkında Her Şey Efe Avcı
2022-günümüz Kızılcık Şerbeti Ömer Ünal / Bekir Ünal

Kaynakça değiştir

  1. ^ a b "Barış Kılıç Kimdir?". FOX. 7 Eylül 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2022. 
  2. ^ "Barış Kılıç: Çocuklar olmasa ayrılabilirdik". ensonhaber.com. 13 Nisan 2021 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2022. 

Dış bağlantılar değiştir