Ana menüyü aç

Barış Alpaykut

Barış Alpaykut, (d. 20 Temmuz 1987) Türk dizi ve sinema oyuncusu. İstanbul Üniversitesi mezunudur. Oyunculuk ve tiyatro eğitimleri alan Alpaykut, oyunculuğa ilk kez reklam filmlerinde yer alarak başladı. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini Bir Zamanlar Osmanlı dizisi ile yaptı.[1]

Barış Alpaykut
Doğum 20 Temmuz 1987 (1987-07-20) (32 yaşında)
İstanbul, Türkiye
Milliyet  Türkiye
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2012 - günümüz

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2010-2011 Kirli Beyaz(Fox Tv) Yardımcı karakter
2011-2012 Bir Zamanlar Osmanlı Yardımcı karakter
2012-2013 Sakarya Fırat Teğmen Uğur Kutlu Yardımcı karakter
2014 Kurt Seyit ve Şura Osman Yardımcı karakter
2014-2015 Medcezir Uzay Yardımcı karakter
2015-2016 Kara Sevda Ozan İkinci derece başrol

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Barış Alpaykut kimdir". heey.org. 1 Temmuz 2015. 1 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2015.