Ayşe Germen

Ayşe Germen, Türk yapımcı ve sanat yönetmeni.

Kariyerine 1998 yılında Karışık Pizza filminin sanat yönetmeni olarak başlayan Germen, 1999 yılında Güle Güle filminin yapımcılığını üstlenmiştir. Kariyerindeki en büyük proje ise yine yapımcılığını üstlendiği Fetih 1453'tür.[1]

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Görev
2001 Yeşil Işık Ortak Yapımcı
1998 Karışık Pizza Sanat Yönetmeni
1999 Güle Güle Yapımcı
2007 Recep İvedik Yapımcı
2007 Çılgın Dersane Yapımcı
2007 Çılgın Dersane Kampta Yapımcı
2012 Fetih 1453 Yapımcı

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 21 Mart 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2012.