Austin Nichols

Austin Nichols (d. 24 Nisan 1980), Amerikalı oyuncudur. The Informers (film) yapımındaki oyunculuğu ile tanındı. Yine Amerikalı oyuncu Maria Bello ile rol aldığı 2010 yapımı Beautiful Boy 'da rol aldığı başarılı bir yapımdır.

Austin Nichols (2012)

FilmografiDüzenle

FilmlerDüzenle

  • 2001 - Tvillingarnas äventyr på Bahamas
  • 2004 - The Day After Tomorrow
  • 2004 - Wimbledon
  • 2006 - Glory Road
  • 2009 - Prayers for Bobby
  • 2012 - LOL - Colin

televizyon-serisiDüzenle

  • 2001 - CSI: Crime Scene Investigation
  • 2002 - Six Feet Under
  • 2006 - CSI: Miami
  • 2006 - Deadwood
  • 2007 - Friday Night Lights
  • 2008-2011 - One Tree Hill

Dış bağlantılarDüzenle