Aslı Melisa Uzun

Aslı Melisa Uzun (d. 28 Temmuz 1995, Ankara), Türk oyuncu ve manken. 2015 yılında 'Miss Turkey Universe' seçilmiştir. 2015 Miss Universe güzellik yarışmasında Türkiye'yi temsil etmiştir. Üç yaşındayken dans kurslarına başlayan ve daha sonra bale ile jimnastik eğitimi alan Aslı Melisa Uzun, Arkadaşlar İyidir isimli dizide rol aldı.[1]

Aslı Melisa Uzun
Doğum 28 Temmuz 1995 (1995-07-28) (26 yaşında)
Ankara, Türkiye
Uyruk Türkiye Türk
Meslek(ler) Oyuncu, manken
Boyu 1,74 m (5 ft 8 12 in)
Göz rengi Kahverengi

FilmografiDüzenle

Yıl Yapım Rol Notlar
2020-2021 Akrep Duru
2020-2021 Verbotene Liebe Bobbi Atakan Bölüm 5-7
2020 Zen Mother
2018 Erkenci Kuş Gamze
2016 Arkadaşlar İyidir Seda Yılmaz

KaynakçaDüzenle

  1. ^ Vural, Sinem. "Aslı Melisa Uzun oyuncu oldu". www.hurriyet.com.tr. 8 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Kasım 2020. 

Dış bağlantılarDüzenle

Ödüller ve başarılar
Önce gelen
Dilan Çiçek Deniz
Miss Turkey Universe
2015
Sonra gelen
Tansu Sıla Çakır