Arsen Grigoryan

Arsen Grigoryan (Ermenice: Արսեն Գրիգորյան, d. 20 Mart 1982) Ermeni Oyuncu, şarkıcı ve sunucu . Sinema, tiyatro ve televizyon yapımlarındaki rolleri ile tanınır. Kamil'in şahsını oynuyor (Ermenice): Կամիլ) Ermeni Drag queen

Arsen Grigoryan
Արսեն Գրիգորյան
Genel bilgiler
Doğum 20 Mart 1982 (1982-03-20) (39 yaşında)
Vardenik, Ermenistan
Tarzlar Pop
Meslekler
  • Oyuncu
  • şarkıcı
  • sunucu
Çalgılar vokal
Etkin yıllar 1997-günümüz

Hayatı ve KariyeriDüzenle

Kariyerine Grigoryan Metro Tiyatro Çocuk Stüdyosu'nda (1995 - 1997) okuduğunda başladı. 1998'den 2002'ye kadar, farklı tiyatrolarda hareket ederken, Yerevan Devlet Tiyatro ve Sinema Enstitüsünde eğitim gördü.

2011 yılında film yönetmeni Lilit Movsisyan ile birlikte Grigoryan, sıfır bütçeli uzun metrajlı bir kurgu filmi olan Ashtray'i,[1] bitirdikten sonra tartıştı, övgü aldı ve eleştirdi. Ayrıca 2011'de çok spontan bir çekim gerçek bir başarıya dönüştü: Lilit Movsisyan ve Grigoryan, filmin açılış bölümünde Ridley Scott'un Life in a Day Scott projesinde kullanılan deneysel bir kısa filmi (Grigoryan'ın oynadığı) yaptı.

Grigoryan, 2013 yılından itibaren Anthony Meindl'ın Aktör Atölyesinde yurtdışında oyunculuk dersleri ve Meisner tekniğini inceleyen William Esper Stüdyosu'nu seçti.

Grigoryan ayrıca, bir şarkıcı, yönetmen ve yapımcı olarak yaptığı müzik videoları ile de ünlüdür. Serbest bıraktığı single'ların birçoğu isabetlerdi. Grigoryan, 2017 yılı sonunda "Kamil" olarak Depi Evratesil'de yarışacağını açıkladı. 2018'de Nice Evening röportajında şarkının İspanyolca olduğunu ve Vahram Petrosyan ve Arthur Abgar tarafından yazıldığını söyledi.

FilmografiDüzenle

Films
Yıl İsim Rol Notes
2010 Artist
2011 Ashtray
2011 Ala Bala Nica
2011 Life in a Day
2012 Open the Door
2012 Me Too
2012 Lost and Found in Armenia
2013 Caucho
2014 Release
2015 Tangerine (film)
2015 Aramma
2016 Earthquake
2016 Three Weeks in Yerevan
2016 Bravo, Virtuoso

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Пепельница". kinopoisk.ru. 14 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Şubat 2018.