Andy Timmons

Andy Timmons (d. 26 Haziran 1963) Amerikalı gitarist aynı zamanda hard rock grubu Danger Danger, Pawn Kings, ve Andy Timmons Band (ATB)' in gitaristliğini yapmış müzisyen.

Andy Timmons
Andy Timmons Madrid'de (2010)
Genel bilgiler
Doğum 26 Temmuz 1963 (1963-07-26) (58 yaşında)
Evansville, Indiana, Amerika Birleşik Devletleri
Tarzlar Enstrümental rock, Hard rock
Meslekler Müzisyen
Çalgılar Gitar
Etkin yıllar 1988-günümüz
Müzik şirketi Favored Nations
İlişkili hareketler Danger Danger, G3
Resmî site andytimmons.com
Önemli çalgılar

DiskografiDüzenle

Danger DangerDüzenle

  • Danger Danger (1989)
  • Down And Dirty Live (1989)
  • Screw It! (1991)
  • Cockroach (2001)

SoloDüzenle

  • Ear X-Tacy (1994)
  • Ear X-Tacy 2 (1997)
  • Orange Swirl (1998)
  • The Spoken and The Unspoken (1999)
  • An Acoustic Christmas (2000)
  • And-Thology 1 & 2 (2000)
  • That Was Then, This Is Now (2002)

Andy Timmons BandDüzenle

  • Resolution (2006) WOW!
  • Plays Sgt. Pepper (2011)

Dış bağlantılarDüzenle