André Marcon (d. 06 Temmuz 1948) , Fransız aktör. 1980 yapımı yönetmenliğini Michel Deville'in yaptığı Le Voyage en douce adlı filmle tanındı.[1]

André Marcon
André Marcon 2016.jpg
Doğum 6 Temmuz 1948 (1948-07-06) (71 yaşında)
Saint-Étienne, Fransa
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 1977–günümüz

Seçme filmografiDüzenle

  • Le Voyage en douce (1980)
  • Stolen Life (1998)
  • Peau d'Ange (2002)
  • The Page Turner (2006)
  • Le Cri (2006)
  • 36 Views from the Pic Saint-Loup (2009)
  • Au galop (2012)
  • On the Other Side of the Tracks (2012)
  • Me, Myself and Mum (2013)
  • A Perfect Man (2015)
  • Marguerite (2015)
  • Things to Come (2016)

KaynakçaDüzenle

Dış bağlantılarDüzenle