Ali Yoğurtçuoğlu

Türk oyuncu

Ali Yoğurtçuoğlu (d. 19 Mayıs 1984), Türk oyuncu.

Ali Yoğurtçuoğlu
Doğum 19 Mayıs 1984 (1984-05-19) (36 yaşında)
Meslek Oyuncu
Etkin yıllar 2012-günümüz

FilmografiDüzenle

Sinema
Yıl Başlık Rol Notlar
2013 Behzat Ç. Ankara Yanıyor Bilgi İşlem Ali
2013 Sürgün Kadir
2014 Polis Akademisi Alaturka Kayhan
2014 Zaman Makinesi 1973 Mehmet
2017 Olanlar Oldu Koray
2017 Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü Otel müdürü
2019 Öldür Beni Sevgilim İlker
Televizyon
Yıl Başlık Rol Notlar
2012 Küçük Hesaplar Barış
2014 Bana Artık Hicran De Tahir
2015 Kara Kutu Celal
2017 İçimdeki Fırtına Ender
2018 Jet Sosyete Güvenlik görevlisi 12. bölüm
2018-19 Jet Sosyete Hayri "Harry" 13 bölüm
2019 Benim Tatlı Yalanım Serkan Demir

ÖdülleriDüzenle

Yıl Ödül Kategori Yapım Sonuç Kaynak
2018 Afife Tiyatro Ödülü Yılın En Başarılı Yardımcı Erkek Oyuncusu Kayıp El Kazandı [1]
2019 Afife Tiyatro Ödülü Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Red Light Kışı Adaylık [2]

KaynakçaDüzenle

  1. ^ "Arşivlenmiş kopya". 14 Nisan 2018 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Mayıs 2018. 
  2. ^ "Arşivlenmiş kopya". 11 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Mayıs 2019. 

Dış bağlantılarDüzenle